Köpeğim Sürekli Uyuyor, Oyun Oynamıyor. Ne Yapabilirim?

Frknbbr
Frknbbr

166 Puan

Merhaba, 1 hafta önce bir sokak köpeği sahiplenip geçici yuvasından evimize getirdik. Çok uysal, kendisini sevdiriyor ancak çok hareketsiz. 1 yaşlarında ama sürekli uyumak, yatmak istiyor. Günde 3 defa toplamda 2 saate yakın dışarı çıkarıyoruz bunun dışında evde iken yatağında, yerde ya da koltuklarda yatıyor. Oyuncak da aldık ancak hiç oynamıyor. Hatta mama yemek için dahi kalkmıyor. Mama saatinde mamasını kabına koyuyoruz ama kalkıp yanına dahi gitmiyor. Tok iken içmesi gereken ilacı olduğu için mamayı alıp yanına götürüyoruz. Bazen yatarak yiyor bazen onu da yapmıyor. Elimizle verince biraz yiyor.


Bu arada adını öğrendi. Söylediğimiz zaman veya yanına yaklaşınca kuyruk çırpıyor ama gel diye dil doksek de, oyuncak, mama tavuk vs göstersek de kalkıp yürümüyor evde.


Daha önce barınaktan sahiplendiğimiz sokak köpeğimiz oldukça hareketli ve oyuncuydu. Tabi her canın karakteri farklı ancak kızımızı hareketlendirmek için neler yapabiliriz?

3 CEVAP

Mehmetkra
Mehmetkra

352

Köpekler için güzel olan iki temel aktivite var birisi yemek diğeri gezmek eğer ki yemeğe karşı bu kadar ilgisizse veterinere götürmeniz de fayda var. Bu kadar hareketsiz olması da bir hastalık belirtisi zaten. Bu aralar parvo salgını var aman dikkat edin

Yemeğe ve oyuna ilgisiz köpek nerdeyse yok gibi bir şey. Yaşlı olmadığı sürece bu kadar uyumaz ve hantal olmazlar. Bir veterinere götürün isterseniz kontrol için.

Sinemsf
Sinemsf

5313

Belkide yaşı bildiğiniz gibi değildir yaşlılık durumu vardır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 508 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR