Nd-Bozita-Proplan

YusufEa
YusufEa

2063 Puan

Kedim 2 aylık
N&D Kitten Tahılsız Tavuklu ve Narlı Yavru Kedi Maması
Bozita Tahılsız Tavuklu Yavru Kedi Maması
Pro Plan Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması
Sizce hangisini kullanmalıyım

16 CEVAP

AdaCoco
AdaCoco

14912

N&D. Nedenini açıklıyorum. Tabii mamanın etkisi kediden kediye değişir.



  • ProPlan'ın et oranı düşük ve tahıl oranı fazla. Ve benim kullanmak istemememin asıl nedeni mamaları hayvanlar üzerinde test etmesi. Aklınıza sadece mamayı tattırmak gibi masum bir şey gelmesin. Zorla kafesin içinde tutarak mamaları zorla yediriyorlar.

  • Bozita'nın içerisinde de fazla tahıl var.

  • N&D'nin içindeki et dengeli ve düşük tahıl da dengeli.
    Açıkçası Orijen ve Acana bu saydıklarınızdan daha güzel içerikli bir mama. Tek sorunu bazı kediler sevmiyor.

simbakedi
simbakedi

136198

ben bozita aldım nd bulamadığım için uygun fiyatta. hiç sorun yaşamadım memnun kaldım. şu an nd ocean kitten kullanıyorum başta yumuşak kaka sorunu yaşadım şu an geçti sayılır. bana kalsa baştan beri nd kullanırdım ama diğerlerine göre içeriği daha güzel ve daha yüksek et oranına sahip. eğer alamazsam yaptığım gibi tekrar bozita alırdım. proplana göre kat kat güzel bir içeriği var. proplan kullanmazdım çünkü içindeki tahıl miktarı çok fazla ben kedime o kadar tahıllı mama vermiyorum zaten gerekli bir besin kaynağı değil tahıl. ve fiyatına göre çok az et var proplanda. o yüzden son tercihim olurdu. evet proplanda memnuniyet fazla ama bozitada da sorun yaşayan görmedim hiç. daha sağlıklı bence. bir de tavsiyem tavuklu mama alıyorsanız yaş maması balıklı olsun ve sonraki maması farklı aromalı olsun. tavuk alerjisi olmasın kediniz.

meowsshi
meowsshi

2715

bozita bence

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Biz de yavruyken başladık N&D tüy dökümü hiç olmadı. Zamanla ağız kokusu oluşuyor proplanda en az şikayet var ama denemek lazım ben N&D kullanıyordum ağız kokusu yaptı acana first feast geçtık şuanda da proplan siparış verdim hayırlısı bakalım.

AdaCoco
AdaCoco

14912

Yanlış anlaşılmasın amacım Bozita'yı kötülemek değil. Sadece bu söylediklerinizden en iyisini seçmek.

AdaCoco
AdaCoco

14912

Bozita'nın tahılsız olduğunu okumamışım. Ama bence bunlardan en iyisi N&D :)

Başlıkta doğru sıralamayı vermişsin zaten :D nd sevmezse tak diye bozitaya geç sapma başka yerlere

Eklentileri ve taze et oranı ile N&D en iyisi. Özellikle yavruluk döneminde bağışıklık sisteminin güzel oluşumu için alınabilecek en iyi mamanın alınması gerekiyor.

Insan
Insan

12523

Bozita

Palyaco
Palyaco

218519

Nd daha iyi et orani ve içeriği daha sonra bozita gelir proplan hiç tavsiye etmem mısır gluteni bugday gluteni var et orani cok dusuk

İçerik olarak en iyisi ND, tabi kediniz severse. Denildiği gibi her kedi sevmiyor. Ama proplan tercih ederseniz mamanın elnizde kalma şansı yok her kedi yer. Bozita kullanmadım bilemiyorum.

Ayben02
Ayben02

15110

İçlerinden en iyisi nd kedide de herhangi bir olumsuz etki yapmazsa ne kullanın bence

Ayben02
Ayben02

15110

ND*

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

hills , advance aldım diye aç kalan seçici kedilerim bozitaya bayıldı :) son zamanlarda n&d ile ilgili burda ishal şikayetleri okudum

Ecem22
Ecem22

213

Benim 3 tane kedim var. İlk başta çoğu kişi gibi maalesef Royal Canin kullanmak gibi bir hata yaptım. Şimdi bıraktığımızdan beri hep N&D yiyoruz ve çok memnunuz. İki tavuklu kitten yiyor, kısır olan yetişkin kedim de kısırlaştırılmış kedi mamasından yiyor. Yağ oranları farklı olmasına rağmen birbirlerinin mamasından yemiyorlar. Demek ki tadından bir şey kaybetmiyor, bu benim için önemli. Tercih sizin tabii ama çoğunluk da N&D demiş gibi görünüyor...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1144 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR