Kedim Oyun Amaçlı Isırmıyor.

Myers2002
Myers2002

734 Puan

Kedimin bağırsak parazitleri var ve onu her gün veterinere ilacı için götürmek zorundayım. Biz ilacını veremiyoruz çünkü yanlış doz ya da yanlış şekilde verebileceğimiz için. Dünden beri çok tuhaf davranmaya başladı boş boş koridora bakıyor halbuki orda hiç birşey yok kuyruğu diken diken oluyor korkuyor arada geliyor bana sürtünüyor ama kucağıma alınca beni ısırıyor kucağımdan inmeye çalışıyor onu veterinere götüreceğimi sanıyor. Tedavisi hala bitmedi ve bana olan güveni sarsıldı. Tedavisi bittiği zaman nasıl güvenini geri kazanabilirim?

5 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Myers2002, kedilerin kişilikleri olan canlılar olduğunu unutmayın lütfen. En sevmedikleri şeylerden biri rutinlerinin bozulmasıdır. Veteriner 2 ayda bir gidildiğinde bile onları çok strese sokuyor. Hatta yaşı ilerlemiş kedilerin bazıları veteriner/aşı kelimelerini duyduklarında bile evin içinde anında tüy dökmeye başlayabiliyor.
Sizin bu dönemde anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekiyor. Onun kendisi istemediği sürece kucağınıza almayın. Onu bir şeyler yapmaya zorlamayın. Zaten yeterince büyük bir stres altında şu anda. Yalnız kalmak istiyorsa bırakın yalnız kalsın bu süreçte. Tedavi tamamlandıktan sonra yavaş yavaş düzelecektir. Size olan güveni azalmıyor, yalnızca size kızıyor olabilir :)
Tedavi sonrasında ödül mamaları ve oyunlarla yeniden biricik anne/kız ilişkisine dönersiniz merak etmeyin.

georgestaub
georgestaub

4725

Birlikte uyuyun güzel sözler söyle be öp gerçekten işe yarıyor, oğluma parazit hapı verdiğimde ölü gibiydi ayılınca hiç pas vermedi 2. günde barışmıştık :D


en önemlisi gece birlikte uyumak :)

Myers2002
Myers2002

734

Benim kedim 4 aylık Alaca Tekir ve dişi. Veterinere dışkı tahlili yaptırdığımızda Veteriner "kedinizin dışkısında yok yok" dedi ve 7 gün tedaviye başladı 4 gündür götürüp getiriyorum ve kedim bunu anladı ve bana güveni azalmaya başladı biliyorum bu ilaçlar onun iyiliği için ama ne yapsam güvenini kazanamadım

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Kedinizin dışkısındaki farklılığı siz fark etmemis miydiniz?

Iremulmeden
Iremulmeden

404

Onun güvenini sevdiği bir şey yaparak kazana bilirsin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 677 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81661 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR