Feles Tozsuz Kedi Kumu İnceleme

simbakedi
simbakedi

136281 Puan

Arkadaşlar görüyorum ki bu kumu benden başka öneren kimse yok :D Kendimce size kumu anlatmak istiyorum.


Öncelikle kumun tozutması konusuna gelirsek: Kumun tozutmaması 10/10. Asla toz yok ne dökerken ne de temizlerken. Kedinizi toz kötü etkiliyorsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.


Topaklanmasına gelirsek: Topaklanma hızı 10/10. Kedim tuvaletini yaptıktan 30 sn sonra çişini kolayca alabiliyorum. Ama topaklanma sertliğine gelirsek 6.5/10 denebilir. Yani kedim öğlen çişini yaptığında akşam temizlediğim zaman küreğin üstüne yapışıyor.


Koku olarak: Ben günde 2 kere temizliyorum ve arada havalandırıyorum. Asla çiş, kaka kokusunda sorun yaşamıyorum. Kumun ekstra kokusu yok sabun kokusu vs ama havalandırılmadığımda kumun has kokusu oluyor. Benim için tozutmaması öncelik olduğu için ve kokuda da sorun yaşamadığım için size göre 7.5/10 verebilirim kokuda.


Kumun kötü yanları: Kum kabının önünde paspas olmasına rağmen kum dağılıyor odaya. Farklı odalarda kum bulmuyorum ama kabın giriş kısmı genelde kum oluyor. Kedim tuvaletinden koşarak çıktığı için de olabilir bu sorun ama koşarak çıkmasa da kabın önünde kum birikiyor maalesef. Ama ben tozutmamasından dolayı hep bu kumu tercih ediyorum. Ever Clean alamayacağım için.
İkinci olarak da kumda çişler yumuşak halde topaklandığı için daha dar aralıklı bir kum küreği ile temizlemeniz lazım. Ama internetteki dar aralıklı kürekler olmuyor ben aldım kum tanesi daha büyük geldi. Bu yüzden biraz daha özenerek temizlenmesi lazım.


Son olarak ben bu kumu öneririm. Tozutmaması sizin için önceliğinizse ve çok bütçeniz yoksa kesinlikle çok iyi bir kum. Sitede sadece ben önerdiğim için incelemesini de yazmak istedim. Kedi Lolayla kanalının da bu kumla ilgili videosu var izlemek isteyenler izleyebilir:
https://www.youtube.com/watch?v=Yc-rotuiVtw


3 CEVAP

mrcasper
mrcasper

13636

teşekkürler çok güzel bir inceleme olmuş ve bende bu kumu tercih etmeye karar verdim çünkü kum tozlandığı da kedim hapşırmaya başlıyor ve benim de ever clean a bütçem makes yetmiyor

aysekrzm
aysekrzm

3957

ben de kumu bugün sipariş verdim. özellikle kedi lolayla'nin videosu çok bilgilendirici olmuştu. incelemeniz için de teşekkürler ☺️

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 774 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.437 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR