Köpeklerinizi Gün İçinde Kaç Kere Ve Saat Kaçta Gezdirmeye Çıkarıyorsunuz?

merveandac
merveandac

1911 Puan

Merhaba arkadaşlar , takip ettiğim pozitif eğitimde artık profesyonelleşmiş eğitimcilerin bugün gönderilerinde bahsettiği konuyla ilgili sizin neler yaptığınızı merak ettim. Köpek sahibi olan arkadaşlar (bahçede bakanlar dahil) köpeklerinizi günde kaç defa ve saat kaçta gezdirmeye çıkarıyorsunuz , ne kadar süre gezdiriyorsunuz?

11 CEVAP

merveandac
merveandac

1911

Ne güzel , düzenli yapıyor olmanıza ben bile çok sevindim Zilli eminim ki mutlu bir köpektir . Saat .09.15 gibi instagrama attıkları bir gönderiydi yanlış hatırlamıyorsam , çiftlikteki tüm köpekleri sırasıyla gezdireceklerinden ve muhitte köpek sahiplerinden hiç kimseyi görmediklerinden bahsettiler. Aynı şeyi bende gezdirmeye çıkardığımda düşünüyorum biz 10-11 ' e kadar yatalım diye evde/kafeste mahsur kalmamaları gerektiğinden bahsetmişler. Onlar için gün , güneş doğumuyla başlıyor haliyle bayram , pazar , yaz tatili köpeklerde bunlar yok . Eğer sahiplenme sorumluluğunu aldıysak sabah / akşam gezdirmeyi aksatmamak gerek diye düşünüyorum :)

HAY_DOST
HAY_DOST

11941

Günde 30 km


Sabah 7=2 saat
Öğlen 1=2 saat
İkindi civarı 5=2.5 saat
Akşam 9=2 saat
Anca yetiyor ona haraketli bir köpek

Whitedog
Whitedog

2551

bende hergün gezdiriyorum ancak bizim kuçu tembel biraz galiba :-) 2 saat geziyoru yoruluyor resmen yürüyecek hali kalmıyor. eve gelince hemen uyuyor. :-)

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Ne zaman müsait olursam.

ursaminor
ursaminor

116511

Her gün minimum olarak sabah 30dk-45dk, akşamüstü 30dk-45dk.
Gönderilerde ne demişler aslında merak ettim. Her cins köpekte farklı olması lazım sanırım bunun, bacak boyu, cüsse etkiliyor çünkü. Bizim kız yoruluyor mesela bir süre sonra ön patileri kaldırıp kucak istiyor bildiğin :D

merveandac
merveandac

1911

Evet tabii cinsine , egzersiz ihtiyacına göre değişiyor yürüyüş süresi . Kral Köpek Ailesi videolarını merak ederseniz youtube ' dan izleyebilirsiniz :) Pozitif eğitim adına kurdukları bir çiftlikleri var bu sene İstanbul'a taşındılar ama gerek online eğitimle gerek bulunduğunuz şehre gelerek yardımcı olabiliyorlar .

merveandac
merveandac

1911

Ne güzel , mutludur umarım her gün düzenli yapıyorsanız :)

merveandac
merveandac

1911

Gün içinde müsait olmazsanız ailenin başka bir üyesi mi gezdiriyor?

BlindCat
BlindCat

4539

Ben boxer be puk besledim ikisini de sabah akşam çıkarıyordum ama boxer ile 2.5 saat geziyorduk bazen daha çok puk ile en fazla1 saat oluyordu

BlindCat
BlindCat

4539

Yani cinsine göre değişiyor yani bende oyle oldu

merveandac
merveandac

1911

Evet cinsine göre , cüssesine göre değişiyor . Ne güzel cevap verenlerin çoğu her gün gezdiriyor mutlu köpekleriniz var tüyleri kadar ömürleri olur umarım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7101 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR