1 Aylık Köpek Sürekli Ağlıyor

TinaTina
TinaTina

5879 Puan

Kapımızın önüne bırakılan yaklaşık 1 aylık yavru bir köpeği sahiplenmeye karar verdik ancak köpek özelikle akşamları çok fazla ağlıyor. 3-4 gündür bizimle ve bugün ağlaması daha çok arttı. Az önce çok fazla ağladığı için yanına gittik ve bizi görünce sustu ve uyumaya başladı. Sağlık sorunu olduğunu düşünmüyorum çünkü bizi görünce susuyor, annesini özlüyor sanırım. Sizce de öyle mi? Eğer öyleyse ne yapabilirim lütfen cevaplar mısınız?


3 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136159

ağladığı zaman yanına gitmemelisiniz. bir süre ağlayabilir yalnız kalmak istemediği için sonrasında geçer alışır. eğer her ağladığında giderseniz bundan sonra sizi her yanına çağırmak istediğinde ağlar sonra sizin başınız yanar. biraz sabırlı olmalısınız maalesef. yattığı yere oyuncak koyabilirsiniz. güzel battaniyeler koyabilirsiniz yumuşak olanlardan. bir de küçük saatler duymuştum onu da yattığı yere koyarsanız o tik-tak sesini annesinin kalp atışına benzetirlermiş. biraz sabırla düzeleceğini düşünüyorum zaten çok yeni gelmiş. çok da tatlı bir köpek biraz yıkık bakmış ama :D hayırlı ve birlikte uzun ömürleriniz olsun. bir de size köpek eğitimi ve köpek hakkında nerdeyse her sorunun cevabı olan bir kanal önerecem bu adam akut arama kurtarma köpeklerine eğitim veren biri. türk sezar diyebiliriz :D
https://www.youtube.com/channel/UC7Cpne_Ucg0vmiC_4V_vEQg

zibityus
zibityus

11834

kral köpek ailesinden yardım almanızı öneririm

blue_hpood
blue_hpood

128183

daha çok küçük, elbette ağlaması normal. yalnız bu köpekle ileride çok sorun yaşayabilirsiniz, muhakkak yardım almalısınız. kka’yı öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 736 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR