Kedide Taşıma Çantası Fark Ediyor Mu?

CalicoMinos
CalicoMinos

20466 Puan

Sizinkiler nasıl ben klâsik kafesli olandan almıştım youtube da kadın dedi ki onlar ne öyle kedi hapiste gibi vb şeyler dedi canım sıkıldı.

4 CEVAP

Zeeelis
Zeeelis

2876

ben en ucuz olanlarından kullanıyorum hani şu renkli siyah olup 30-40 tl civarında olanlar içine minder koyuyorum gayet rahat ediyor kedişim.pahalı bir ürün kullanmanıza gerek yok . ayrıca şu astronot çantayı falan önermiyor veterinerler kedi kendini güvensiz hissediyor diye .kutu şeklinde olanlar en güzeli çünkü kediler sert zemine basmayı sever ve kapalı bir kutu olması şeffaf olmaması daha güvende hissettiriyormuş.

Rapisa
Rapisa

13115

Eğer taşımakta zorlanmıyorsanız aldığınız çantanın kedi açısından bir zararı yok hatta havadar olduğu için tavsiye ediyorlar. Astronot çantaları yeterli hava almadığını söylüyorlar ama bazı modellerde önünde file oluyor ben onlardan aldım ama henüz kullanmadım. https://ty.gl/qnbmtgeq bu çanta. Büyük bir çanta biraz kullanışsız gibi geldi ama dediğim gibi henüz kullanmadım. Birde omuza asılan modeller var onlarda bez oluyor her kullandığımda yıkayıp kurumasını bekliyorum. Metal aksamları paslanıyor. Ben kedilerimi otobüsle götürdüğüm için taşınakta zorlanıyorum siz çantanızdan memnunsanız boşuna masraf yapmayın bence

nil7
nil7

12684

Bende hem kutu var hemde çanta fileli..ikisinide eşit oranda kullanıyorum sırt çantasıni ön tarafa gelecek şekilde kullanıyorum beyendi etrafı izliyor rahat..altına ince bir şeyle rahat oturtabilirsiniz..

mrcasper
mrcasper

13636

en ucuzunu al

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 232 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR