Kısırlaştırma Sonrası Salya Akması

Pufininelifi
Pufininelifi

12237 Puan

Kedimi bugün akşam 5 gibi kısırlaştırmaya götürdüm. Ayıldı diye aradılar ve 7.30 gibi kedimi aldım. Aldığımdan beri salyası akıyor. Klinikteyken az akıyordu. Veteriner stresten dolayı dedi. Eve geldiğinde daha çok akmaya başladı. Salyası boynunu ve kollarını ıslatmış durumda. Kedisinde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Kaç saat sonra normale döndü? Silmeme asla izin vermiyor. Kedim için endişeleniyorum.


7 CEVAP

Merve203
Merve203

2589

En azindan bi sekiz saat falan klinikte kalsa iyi olurdu. Baska bir acik veterinerligi arayip sorun. Yutkunma problemi olabilir anesteziyi atamamistir daha. Hic byle bir sey gormedim cunku

Merve203
Merve203

2589

Simdi baktim birkac kisi yazmis anesteziden sonra salya akmasi olmus. Birkac kisinin kedisinde daha. Atesine falan bakin anesteziyi nasil atacak takip edin.

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

@Merve203 Şimdi salya akıntısı kesildi. Az önce su da içti. Toparladı biraz. Şimdi daha iyi. Yanıtınızı geç gördüm. Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.

mrcasper
mrcasper

13636

başka bir veterinlere danışabilirsin

Zeeelis
Zeeelis

2876

Tam ayılamadan vermişler kedinizi gibi hissettim ben sabah 9'da kliniğe götürmüştüm 10:30 gibi almışlar operasyona akşam 6 gibi almıştım kedimi.Hala biraz sersemdi ve evet benimkinin de salyaları akmıştı hem stresten hem de anestezinin etkisiyle ağzının suyunu toparlayamıyolar normaldir yani dert etmenize gerek yok zaten biraz daha iyiymiş geçmiş olsun :)

Tosbikdumik
Tosbikdumik

3847

Benim kedim de suan salya akıtıyor yeni kisirlastirdim çok telaşıyım normal mi ne kadar sürede geçti sizinki

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Aneateziden dolayı olabilir mi?İnsanlarda oluyor ameliyat sonrası salya akması.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 637 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR