Acana First Feast Kedim Yemiyor...

schemsire
schemsire

2030 Puan

Kedime proplan aldım 3 lü mama kabımız bir kısmına acana koydum bir kısmına proplan koydum fakat acana mamaya asla ağzını SÜRMÜYOR. Proplana geçince gelişimi falan çok güzelleşti bilseydım acananın 2. paketini siparış vermezdim.

6 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136281

her kedi her mamayı sevmez keske nd ya da orijen de deneseydiniz. proplandan memnun kalabilirsiniz ama acananın yanında proplan ıspanak yanında hamburger gibi kalıyor içerik yönünden kediler bu yüzden tercih etmez genelde sağlıklı olanı. bence proplandan sonra bozita sanabelle nd orijen gibi mamaları da denemelisiniz daha güzel bir içerik için. hiçbiri olmazsa proplana dönmenizi öneririm.

Soru ne tam olarak?

simbakedi
simbakedi

136281

nd de yememe sorunu hiç duymadım olabilir ama benim kedim ndyi çok severek yiyor nd ocean kullanıyorum. yumuşak kaka sorunu oldu ama 10 günde geçti. daha iyi içerikli mamaları denemenizi ben tavsiye ederim tabi sizin bileceğiniz iş orası. ben son çare olarak proplanı alırdım açıkçası.

schemsire
schemsire

2030

Çok doğru diyorsunuz N&D de yememe sorunu varmış aşırı seçici kediler için sanırım kaliteyi sevmiyor bizim minnaklar. Acananın ağır geldiğini söyledi veterıner orjıen de aynı sorunu yaratabılır veterıner direk proplan alın denemedi ama yorumlara baktım memnuniyet yüksek olunca aldım

schemsire
schemsire

2030

@AFEDERSİNİZAMASAKINIM İkisi karıştırıp mı kullansam onu merak ettim

schemsire
schemsire

2030

@simbakedi Çevrem de çoğu içeriğinin değiştiğini yememeye başladıklarını söyledi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR