Mama Paketi Sorunlu Mi?

simal8
simal8

776 Puan

10 kg mama paketinin kenar kisimlarında iğne deliği kadar delikler var. İç kısmı vakumlu değil paketten hava çıkışı oluyor. Üst kısmı kapalı fakat boyle olmasi normal mi?


17 CEVAP

simal8
simal8

776

@simbakedi önce 2 kg paket almistik boyle bir sey yoktu. Bugun 10 kg paket geldi bu sekilde. Napicagimi bilemedim

simbakedi
simbakedi

136205

acmadiysaniz geri gonderin bence anlayamadim ben de cok sacma geldi. bozitanin hava almamasi icin guzel bir fermuari da var yani delinmesi cok sacma

simal8
simal8

776

@simbakedi henüz açmadım fakat bir tek yarınlık mama var elimde. Tekrar 10 kg paketten siparis vericem hızlı gelmesi gerekiyor sizin aldiğiniz yer neresi?

dezgicavus
dezgicavus

15653

çok saçma bozita zaten türkiye üretimli değil, mama hava alıp bozulur, çabuk bayatlar. bence kargo için havasını almışlar paketin. bende geçen gün 10 kg mama aldım gayette komple kapalıydı. marka mama da bozita satışı var ben 10 kg mamayı başka marka oradan aldım ertesi gün geldi.

simbakedi
simbakedi

136205

dün yazdığınızda görmedim bildirim gelmediği için. t rendyoldan sipariş etmiştim ama varsa a mazon bugün bile getirebilir 30 gün prime denemesi de alırsanız. bakın isterseniz. bana gün içinde getirilen çok ürün oldu. yarın da getirebilir o zaman da bugünü tavuk haşlayıp geçirebilirsiniz

rizababa
rizababa

647

kargo da az yer kaplaması için havasını almışlar büyük ihtimalle. Bence sorun olmaz dediğim gibiyse fakat farklı bir durum olmadığından ve deliklerin yeni açıldığından emin olursanız.

simal8
simal8

776

Yarın Mopsan'ı arayacağım, bilgi açısından cevaplarını buraya yazarım. Marka-mamanin son kullanim tarihi yakındı o yuzden ordan alamadım. Ama zon dan bi bakiyim. Tesekkur ederim cevaplariniz icin.

Mopsan'ın bu konuda yalan söylediğini düşünüyorum. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Bence defoluları ucuza getirip satıyoruz demek yerine bir bahane olarak bunu demişler.

dezgicavus
dezgicavus

15653

Bencede açıklama mantıklı değil çünkü o delikler depolama sırasında ürünün bozulmasına neden olabilir. Bayatlamasına neden olabilir. 5 aydır kedi besliyorum uygun mamayı bulmak için yaklaşık 6-7 marka aldım hiç birinde böyle delikler yoktu, son aldığım 10 kg da dahil. Zaten o 3 katlı Tetra paket deniyordu galiba amacı ısıdan, ışıktan, nemden korumak eee delik olunca paketin özelliği bozuluyor, mama oksijen ve nem ile temas ediyor ??? Diğer arkadaşın dediği gibi ya defolu paket ya da kargoda az yer kapladım diye yapılmış. O paketin özelliği bozulduktan sonra mama ha koyu renk bir poşette ha onda fark etmez yani.

iremikra
iremikra

7295

Mama çabuk bozulur ama böyle aldığınız yere bildirin değişim isteyin

simal8
simal8

776

Aldigim yer, mama sicakken paketleniyor hava almasi icin ozellikle boyle yapiliyor diye yazdi. Bu arada urun Bozita kitten 10 kg.

simbakedi
simbakedi

136205

ben de bozita kitten tahılsız tavuklu aldım ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. sipariş ettiğiniz siteyle alakalı olabilir mi

simal8
simal8

776

Tekrar herkese merhaba,
Bugun Mopsan ile görüştüm. Yetkili, her 10 kg paketlerin yan kısımlarında iğne deliği boyutunda deliklerin olduğunu söyledi. Mamalar sıcak paketlendiği için bu delikler açılıyormuş. Fakat bizim paketteki delikler biraz büyük olduğu için iade oluşturun dediler. Yani her pakette varmış, alıcak olan varsa aklınızda bulunsun. Teşekkürler :)

Bir de ben bir kere Bozita Yavru Kedi maması almıştım 2 kg'lik. O paket zaten kendinden vakumluydu, 10 kg olanlar da öyledir diye düşünüyorum.

yagmrbr
yagmrbr

4

Merhabalar, aynı sorunu bende yaşadım. Bozaya 10 kg mama siparişimde delikler vardı ve paket hava almıştı. Kedim başka mamaları yiyemiyor. Sağlık sorunlarıda var. Bu sıkıntıyı yaşayanlar arasında delik paketle gelen mamayı kullanmaya devam eden var mı? Herhangi bir şey yaşadınız mı? Kedilerde bir probleme sebep oldu mu?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1253 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR