Yavru Kediye Veteriner Asi Yapmadi

koalandalago
koalandalago

13193 Puan

Merhabalar, iyi pazarlar. Yavru kedimin ic dis parazitinden sonra karma asi icin veterinere gittik. Karma asidan once kan alalim dediler. Lenfosit degerinin yuksek oldugunu soyleyip karma asi yapmadilar. Boyle bir durumla karsilasan oldu mu? Endiselenmeli miyiz? Deneyimlerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim.

5 CEVAP

Cereniimo
Cereniimo

169

İşdış kaç haftalıkken yapılıyor

simbakedi
simbakedi

136575

bildiğim kadarıyla karma aşısı o kadar da hafif bir aşı değil. eğer kedinizi sokaktan aldıysanız veteriner bir şeylerden şüphelenip yapmış olabilir. tedavisi kolaydır umarım bir fikrim yok. belki vitamin desteği ile bağışıklığını toplayıp sonrasında yapabilir aşıyı. geçmiş olsun. internetten de araştırıp kendinizi korkutmayın bence. benim kedimin de küçükken lenfleri şişmişti internete lösemi yazıyordu her yerde 5 günlük ilaç tedavisinden sonra iyileşti. o yüzden veterinere güveniyorsanız dediklerini harfiyen yapın gerisi kedinizin iyileşme süresine kalır.

koalandalago
koalandalago

13193

@simbakedi tesekkur ederim paylasiminiz icin. Daha once bir kedimizi kaybettigimiz icin ben cok ama cok endiselendim. Dediginiz gibi internette de losemi yaziyor hep. Istahi, hareketi, tuvaleti normal. Insallah iyi olacak.

koalandalago
koalandalago

13193

@cereniimo biz kedimizi sahiplendigimizde 2.5 aylikti o zaman yaptirdik. En erken, en gec nasil bilmiyorum. En dogru veteriner yonlendirir

simbakedi
simbakedi

136575

biz de kedimizde fark etmemiştik zaten ayağını kaldırıyordu oturunca topallıyodu falan götürdük acaba incitti mi diye ama bi baktık lenfleri şişmiş. eve dönünce de topallama da kalmadı ayağını kaldırma da. garip canlılar yani bağışıklık düşmesi bile olabilir. başta vitamin kullandık 10 gün kadar geçmeyince ilaç kullandık ve 5 gün ilaçtan sonra iyileşmişti. o 15 gün kedim lösemi mi diye kendimi yedim bitirdim bir de hiç gerek yokmuş. bizimkinin de hareketinde iştahında kakasında sorun yoktu. 3-4 aylıktı bunlar olurken. umarım sizinki de hemen iyileşir çok geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap