Sokak Kedilerinin Bağışıklığı

Zeeelis
Zeeelis

2876 Puan

Arkadaşlar merhaba sokağımda bakmaya çalıştığım yaklaşık 8-10 kedim var genel sağlıkları iyi bikaç tanesi çok zayıf ve güçsüz gibi her gün mama ve su vermekten başka onların

12 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125143

Polivit şurup ben de kullaniyorum.Ustelik fazlasini idrar ile atabiliyorlar.Zarari yok .Ama faydasi var.Gelisimini destekler mi bilemem ancak bagisiklik icin etkili.
Yogurt ihmal etmemeye calisiyorum.Elimden geldikce evde haslama et yapiyorum , sulu ve icine bir kasik zeytinyaği ekleyerek.
Balik yagi denedim.Mutamin markasi hakkinda cok iyi yorumlar var.Birebir kullanmadim.

Rapisa
Rapisa

13115

Ben haftada bir tavuk haşlayıp veriyorum. Tavuğu verirken bir suyuna veya tavuklara polivit şurup karıştırıyorum

Orcuncun
Orcuncun

7435

Hyper İmmun 44 şurup kullanabilirsiniz hem vitamin hem bağışıklık destekleyeci, boyuta göre 1-1,5 cc arası her gün içirebilirsiniiz

İmmuneks kapsül kullanıyoruz biz hem evdekilere hem bahçedekilere. Kapsülün içini açıp yemeğine karıştırıyoruz, kokusuz ve çok ince bir yapısı olduğu için içinde ilaç olduğunu anlamayıp yiyorlar. Her kediye tek tek enjektörle immuneks şurup vermek mümkün olmuyor maalesef hem de kedi sayısı fazla olduğu için şurup çabucak bitiyor, kapsül formu ise aylarca gidiyor.

Bir de yazmayı unuttum, iç parazit için hapı veriyor musunuz bahçedeki kedilere? İç parazit varsa kedilerde ondan da kilo alamazlar.

Rapisa
Rapisa

13115

İmmun44 ü ben internetten satın aldım 250ml 56tl.Polivit i kışın almıştım tam hatırlamıyorum ama 15-20 gibi bişeydi sanırım. Bu arada ben ikisini de kullanıyorum bana burada da başka tanıdıklarım da immun44 ü çok tavsiye etti fakat fiyat performans olarak kıyasladığımda polivit mg olarak daha iyi. Neden iki katı para ödeyesiniz. Bence polivit alın. İmmun44 e beta karoten var sanırım ama tavuk verirken içine havuç doğrayın havuçtada var

FA
FA

1097

Bağışıklık sistemi için immuzinc de kullanılabilir, baya toparlıyor.100 ml 35 tl.Benimkine kaşıkla veriyorum, içiyor; tadı güzel herhalde verirken sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.İç dış parazit için de daha doğal yollar var.

Rapisa
Rapisa

13115

Büyük kediler için 1ml verebilirsimiz. Her kedi için 1ml.

Zeeelis
Zeeelis

2876

Kolayca toparlaması için ne yapabilirim önerileriniz var mı arada da gücüm yettiğince yaş mama alıyorum.

Zeeelis
Zeeelis

2876

Teşekkür ederim yanıtlarınız için polivit şurubu ne kadar veriyorsunuz ve hyper immun 44 dediğiniz ilaç veterinerde mi satılıyor?

Zeeelis
Zeeelis

2876

Hayır iç dış parazit yaptıramıyorum maalesef sayıca çok fazlalar ..

Zeeelis
Zeeelis

2876

@rapisa dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim ilk olarak polivit deneyeceğim umarım toparlarlar biraz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 727 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR