Kedim Kızgınlık Dönemine Girdi

rgbostanci
rgbostanci

734 Puan

Merhaba herkese, 7,5 aylık erkek kedim kızgınlık dönemine girdi miyavlaması değişti ve aşırı agresifleşti resmen bir anda oldu bu. Şarköy'de kısırlaştırıcaktım fakat şimdi İstanbuldayım ve 2 katından fazla fiyat veriyorlar. Aslında bir an önce yaptırmak istiyorum 250-400 bandında işinde iyi bir veteriner önerisi var mı İstanbul içi için. Şarköy'deki veterinerimiz çok çok iyi ve belirlenen tarife 350 iken indirim ile 250'ye yapacaktı o yüzden burada 500-600 vermek çokta mantıklı gelmedi malesef. En kötü yine düşüneceğim ama önerisi olan var mıdır ( Birde kedimin bana hırçın davranması beni baya üzüyo ilk defa yaşadığımız için bunu napmam lazım şu dönemde :(((((((((((( )

5 CEVAP

Aslında kısa zamanda dönecekseniz eski veterinizde kısırlaştırmanız daha iyi olur. Hem güvendiğiniz biri olur hem çok uçuk bir fiyat ödemezsiniz.

Rapisa
Rapisa

13115

Merhaba, enerjisini atmak için onunla oynayın hareket edip yorulmasını sağlayın. Kızgınlık dönemi yaklaşık 1 hafta sürüyor. Kızgınlık döneminde kısırlaştırmak riskli oluyor. Kızgınlık döneminden sonra ameliyat etmenizi tavsiye ederim. Veteriner konusunda bir fikrim yok. Kendi kedilerim için güvendiğim bir veteriner bulamadım

simbakedi
simbakedi

136288

veteriner oneremem ama benim erkek kedim de kizginlikta ve hircin su anda. kizginliga girdigini genelde daha hircin oldugunda anliyorum ben onun. gececek yani merak etmeyin. oyun oynatip kosturup enerjisini atmaya calisiyorum ben ise yariyor bir yere kadar.

Pofupof
Pofupof

16210

Ben veteriner önerebilirim ama o fiyat bandında olmayacaktır

blue_hpood
blue_hpood

128941

beklemenize gerek yok, hemen kısırlaştırın. veteriner öneremeyeceğim maalesef o civarda değilim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 473 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.349 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR