Kedim Sürekli İlgi İstiyor Hiç Durmadan Miyavliyor

shrmnayaz
shrmnayaz

910 Puan

2 erkek kedim var 2 yaşlarında kisirlar. Gece bensiz yatmazlar, gün içinde ben hangi odadaysam ordalar sürekli beraberiz sadece işteyken ayrıyız sonra hep beraber evdeki herkes ilgileniyor. İki kedi oynaya oynaya enerji de atıyorlar. Biri zaten gece masaj yapar üzerime çıkar öyle uyur. Sürekli beni yalar. Diğeri hiç kendini sevdirmezdi. Arada yatarken falan sevdirirdi. Şimdi bana hiçbir iş yaptırmıyor. Tuvalete bile onla giriyorum. Sürekli beni izliyor onu sevmemi istiyor. Oksamayi biraktigimda başlıyor miyavlamaya. Ne telefonla konuşabiliyorum ne başka bi iş yapabiliyorum. Sürekli bana bakıyor miyavliyor sonra sevince deliye dönüyor ne yapacağını şaşırıyor her tarafı ayrı oynuyor kesince başlıyor miyavlamaya. Gece uyandırıp sevdiriyor kendini. Artık nöbet tutarak seviyoruz. Önceden canı çektikçe günde bir iki defa sevdirirdi şimdi bitmiyor. Anlayamadım bu sevginin sırrı ne. Diğeri zaten her gece üzerimde dibimde bu da eklendi adım atamıyorum. Benle yürüyorlar sürekli üzerilerine basacam diye korkuyorum. Evde ben olmayınca geliyorum bakıyorum kıyafetlerinin icindeler. Bir ara da eve kuş girmiş yakalayıp yemişler sagolsunlar bir parça da bana ayirmislar yemeyince biraz kustuler. Tırnaklarını keserken bile tek ses cikarmiyolar. Öyle bana bakiyolar. Bi akıl verin lütfen. Nefes alamıyorum artık her saniyem onlarla. Tek başıma tuvalete bile gidemiyorum. Mamalarını sularını yerken bile beni yanlarında götürüyorlar öyle tüyolar çoğunlukla. Güzel bişey hayvanın sevmesi güvenmesi ama yeni doğmuş bebek gibi gece bile kaldırıyorlar. Biri bi akıl versin.

5 CEVAP

Rapisa
Rapisa

13115

Başka kedileri sevin. Başka kedinin kokusunu alınca uzaklaşırlar diye düşünüyorum. Birde onların ilgisini çekecek başka bir şey bulun. Mesela ben kedilerime peçeteyi elimde yuvarlayıp bantlayıp top yapıyorum deli oluyorlar. Topun peşinde koşuyorlar. Berelerin ponponları oluyor ya onların küçüklerinden var hepsi hem kağıt topla hemde ponponla oynamayı çok seviyorlar.

shrmnayaz
shrmnayaz

910

Ne başka kedisi bugün köpek sevdim geldim. Her tarafımı yaladilar. Tacize uğramış gibi oldum o kadar çok yaladilar ki cildim kızardı. Oyun konusuna gelince almadığım oyuncak oynadığımız oyun kalmadı. Hemen sıkılıyorlar. En son bu içinde top olan tünel gibi bı oyuncak var ondan aldım. Biraz oynadılar sonra ısırıp kırdılar baktılar ki top içinden çıktı ha bu da bu muymus dercesine bıraktılar. İple oynuyoruz en fazla 3-4 dk. Sonra yine aynı döngü. Yeni evli çift gibiyiz

Ahaha harika bir olay bence. sürekli bir hal alınca kabak tadı verebilir tabii. Sizden uzak kalmışlarsa, son zamanlarda pek ilgilenememişseniz acısını çıkarıyor olabilirler.

Rapisa
Rapisa

13115

Eve başka kedi getirin eminim uzaklaşacaklar🤣

shrmnayaz
shrmnayaz

910

Keşke o dediğiniz mümkün olsa biraz uzak kalabilmek ben de tekrar ozleyebilsem. Bu olay durduk yere çıkan bısey

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 324 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR