Bağışıklık İçin Ne Yapmalı ?

gamzee35
gamzee35

818 Puan

Merhaba, dişi kedimin bağışıklığını güçlendirmek için, hastalıklara karşı daha dirençli olabilmesi için ne yapmalıyım ? Bağışıklık güçlendirici siz neler yapıyorsunuz ?

2 CEVAP

gimcat malt ve gimcat multivitamin veriyorum iki kedimede veteriner bazen şurup falan veriyor vitaminli veterinere söylersen uygun vitamini söyler

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

Kedinizin zaten bağışıklığı normal sayılabilecek veya normalin bi tık altı düzeydeyse o zaman çok bir şey yapmanıza gerek yok. Bir önceki yanıtta da söylendiği gibi malt ve multivitamin macun verebilirsiniz. Ben de arada veriyorum. Ayrıca vet's plus'ın vitamin hapları var. Onları da deneyebilirsiniz. Ben multivitamin ve c vitamini olanları aldım ancak uzun süreli kullanmadığım için pek bir yorum yapamıyorum.


Ancak kedinizin bağışıklığı çok düşük ise o zaman veterinere gidip tedavi amaçlı kullanılan vitaminlerden almanız lazım. 5 yıl önce eski kedim için kullanmıştım bir vitamin. Veteriner vermişti. Vitaminin adını hatırlamıyorum ancak çok işe yaramıştı. Klinik ilaçlar her zaman daha etkili oluyor piyasadaki tüketici ürünlerine göre.
Ayrıca üst solunum enfeksiyonu geçirmiş kedim ve yavruları için polivit kullandım bir süre. Muhtemelen biliyorsunuzdur zaten, bebekler ve çocuklar için kullanılan bir vitamin şurup. Hala arada kedimin bağışıklığı düştüğünde 2-3 günde bir 0,3ml veriyorum. Oldukça faydası oluyor diye düşünüyorum. Veterinerlerinde sık sık yazdığı bir şurup zaten.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82065 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR