Virbac Gastro

zeysf
zeysf

2711 Puan

merhaba aranızda virbac gastrointestinal mama kullanan oldu mu acaba? mart ayından beri yumuşak dışkıyla uğraşıyoruz. bir kere su gibi ishale döndü. ardından antibiyotik tedavisi gördü 3 gün üste üste. iki hafta sonra tekrar yumuşadı. bu süreçte bir sürü mama denedik probiyotik takviyeleri yaptık ancak hala düzgün dışkılamıyor. şimdi virbac gastroya geçtik 2 gün önce . kullananlar bilgi verebilir mi kaç günde eskiye döndü dışkınız

5 CEVAP

Pofupof
Pofupof

16210

Biz karaciğer değerleri yüksek diye almıştık. Bı 20 gün kadar kullandık sorasında yine Virbac Kidney mamaya geçtik. Toplamda 2.5 aydır Virbac kullanıyoruz. Değerleri düştü. Tüyleri inanılmaz yumuşadı ve parladı. Bir de çok iştahlı yiyor. Bariz derecede büyüdü.
Sıkıntınıza iyi gelir mi bilmiyorum ama ben çok memnunum. Virbac de kendini kanıtlamış köklü bir marka. Bence bi deneyin. Çok geçmiş olsun

zeysf
zeysf

2711

@Pofupof teşekkür ederim cevapladığınız için. çok sevindim size iyi gelmesine. 2 gün oldu geçeli umarım etkili olur da biz de bir an önce iyileşiriz :)

Pofupof
Pofupof

16210

İnşallah. En kısa zamanda siz de alın iyi haberleri :)

Sisenorita
Sisenorita

89

Merhaba, ben de virbac gastro kullanmaya başladım. Mide problemi sebebiyle yumuşak dışkılama sonucu denemediğim mama kalmamıştı, en son virbac ile tanıştım dün. İlk kakada fark etti. Umarım böyle devam eder, sizde sonucu ne oldu acaba?

miabia
miabia

2044

bu mamayı nereden alıyorsunuz acaba bizim veterinerlerimiz satmıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 816 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR