Kedime Yanlış Mama Mı Verdim?

LindaKibrit
LindaKibrit

965 Puan

4 buçuk aylık kedime bugün felix 100 gram olanlardan yaş mama almıştım. Arkasına hiç dikkat etmemişim. Yetişkin kediler için mama yazıyormuş. 2 paket almıştım birinin neredeyse çoğunu yedi. İkinciyi açmalı mıyım. Yetişkin maması yedi diye bir şey olur mu?


11 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Birşey olmaz

Mochasla
Mochasla

583

Bir şey olmaz ama Felix güzel değil

yasement
yasement

119858

Bişey olmaz açın

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Bir şey olmaz ama ilk defa yaş mama veriyorsanız biraz ishal yapabilir ona biraz dikkat edin az az verin

LindaKibrit
LindaKibrit

965

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bir kişi felix iyi değil yazmış. whiskas kedi maması nasıl peki. Veya önerebildiğiniz var mı.

KedimVar
KedimVar

119251

İkisi de hiç iyi değil maalesef. Ama whiskas a göre Felix daha iyi. Hatta bazı kediler whiskas I yemiyorlar bile bazen. (Benim kedim) Benim1kedimvar'ın da dediği gibi çok fazla vermeyin. Biraz ishal yapabilir. Ama yetişkin maması yemesi sıkıntı olmaz. Böyle paket yaş mamalar yerine konserve olanları alın bence. Onlar daha kaliteli.

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Felix kötü değil ama daha iyileri de var Whiskas gerçekten çok kötü size önerebileceğim yaş mama brit var kuru Mama yine brit ayrıca golosi ve de royal öneririm mamaya ayırabileceğiniz bütçe ne kadar onu söylerseniz daha yardımcı olabiliriz

LindaKibrit
LindaKibrit

965

Teşekkür ederim. Veterinimde satılan konserve yaş mamalar var. Onlardan alıyım

LindaKibrit
LindaKibrit

965

Kuru mama yemiyor. Nasıl alıştırabilirim?

yasement
yasement

119858

Yas mama ile karistirarak denediniz mi veya tavuk et parcalari ile? Oyle yemediyse ilik tavuk suyu dokun uzerine biraz ceksin mamalar suyu. Ama bunlari hemen yemesi lazim nemli beklerse bakteri uruyormus yemedigini saklamayin atin

KedimVar
KedimVar

119251

Kuru mamayla yaş mamayı karıştırın. Her gün içindeki yaş mamayı azaltın. Ya da yaş mamanın suyundan koyabilirsiniz. Ya da kuru mamayı ıslatıp verin. Hiçbiri işe yaramazsa bir süre aç bırakın. Mecburen kuru mama yer. Bir de kediniz zevkine, onun beğenebileceğini düşündüğünüz bir kuru mama alın. Şu an hangi kuru mamayı kullanıyorsunuz. Belki onu sevmiyordur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2002 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR