Evimde 3 Aylık Pitbull Ve 11 Aylık Pinscher Var

burakgoksinn
burakgoksinn

2968 Puan

Merhabalar öncelikle 3 aylık pitbullum var zavallıya çok kötü şartlarda bakıyorlardı bende dayanamadım yanıma aldım evimde 11 aylık ufak pinscherim var 9 aydır benimle ve her an birlikteyiz hiç yalnız bırakmıyorum ben nereye o oraya kısaca özetlemek gerekirse Pitbullumu eve getirdiğim ilk gün Pinscherim çok havladı kıskandı yavaş yavaş alıştırdık şimdi havlamıyor ama Pinscherim Pitbullumu çok ısırıyor belki oyundur bilemiyorum ama çok güreşiyorlar birbirlerine zarar vermiyorlar ama korkuyorum Pinscherim Pitbulluma çok bulaşıyor sırtına çıkıyor vs ikisinin arasında soğuk savaşı nasıl bitirebilirim ? Bir de pitbullum için mama önerirmisiniz bütçe önemli değil.


7 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

sizi yönetici köpek olarak bellemedikleri sürece sıkıntı yaşarsınız. özellikle pittbull gibi baskın bir ırkta. kka öneririm. size ciddi faydası olur.

theyusra
theyusra

16477

köpeklerde yönlendirmelerin çok işe yaradığını biliyorum yani yavruya sataşmaya başladığı anda onun dikkatini dağıtmaya çalışın, ödül verir gibi değil tabiki yoksa iyi bir şey yaptığını sanar ama mesela ikisininde sürekli kayışı üstünde olsun ve sataşma başladığı anda bir tanesini alıp başka odaya gidin. ikisinin de eğitimlerini aksatmayın günlük en az 15 dakika antrenman yapın ve sizin lider olduğunu anlayıp hayır dediğinizde dursunlar, otur dediğinizde otursunlar.

burakgoksinn
burakgoksinn

2968

Liderliği nasıl ele alabilirim şu anda dinlemiyorlar beni pek gidip kendim ayırıyorum Pinscherimde beni pek dinlemez normalde yapma dedikçe inadına yapar.Bende çok üstüne gitmek istemiyorum

blue_hpood
blue_hpood

128183

kral köpek ailesine whatsapp üzerinden ulaşıp eğitimi satın almalısınız. lider köpek olduğunuz zaman hareketleri siz başlatır ve siz sonlandırırsınız.

burakgoksinn
burakgoksinn

2968

Pitbullum çok sakin hiç dövüşmek istemiyor ama Pinscherim hiç rahat bırakmıyor sürekli tepesinde kulaklarını ayağını kuyruğunu ısırıyor Pitbullum hiç tepki vermiyor ama bazen hoşuna gitmiyor karşılık veriyor.

blue_hpood
blue_hpood

128183

şu an elbette sakin, söylediğinize göre üç aylık. diğer köpeğiniz yönetici köpek konumda. eğer siz yönetici köpek olmazsanız ileride çok zorlanırsınız. bu arada köpeğin değil, sizin eğitim almanız şart. ayrıca sataşma başladığında arkadaşın söylediği gibi alıp gitmeniz hiçbir şekilde sorunu çözmez, geçici olarak ortadan kaldırır, ileride daha büyük sorunlar yaratır. muhakkak kka’ya danışın.

Superisi814
Superisi814

125092

Su anda pitbulunuz kuçuk ve yeni.Sakin diyorsunuz ama pitbull pincheri isirdiginda üzücü seyler yasarsiniz.Gec olmadan lideeligi ele almaya çalisin derim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 475 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR