Neden Kimse Kör Yavru Sahiplenmiyor?

6_zeytin
6_zeytin

16370 Puan

İki haftadır yuva arıyoruz kimse yazmadı bile halbuki çok güzel bir çocuk kendisi kör haliyle sokaklarda ne yapsın ikinci kedi olur farketmez ışığını arıyor siz ona ışık olun.


13 CEVAP

tugbasultann
tugbasultann

6553

Saçma sapan tavsiyeler verecekseniz yorum yapmayın. Barınağa götür diyor sahiplendirme sitesinde. Barınakları çok bilsen ağzını acmazsin zaten. İnşallah en güzelinden yuvası olur. Evimde nüfus kalabalık yoksa hemen alırdım

melikecet
melikecet

3349

İnşallah en guzel aileye sahip olur çok güzel bı kedi dualarım onunla♥️

6_zeytin
6_zeytin

16370

Bakımı zor ve zamani yok diye bir şey yok hayvan her şeyini kendi yapıyor sokak tehlikelerle dolu barınağı hiç söylemiyorum bile imkanım olsa ben sahiplenirdim.

blue_hpood
blue_hpood

128183

kör bir canın sorumluluğunu üstlenmek çok ciddi bir durum. yazık.. çok da güzel bir yavrucak. umarım bir an önce evine kavuşur.

Ranayilmaz
Ranayilmaz

2734

Keşke sahiplenebilsemmm ama mümkün değil, inşallah çook güzel bir yuvası olur

sultansbutler
sultansbutler

12552

bence durumu hafifletmeye çalışmayalım. gören kediden farkı yok demek yanlış bir cümle. sonuçta bu kedi engelli insanlar bunu göz önüne alarak sahiplenmeli. umarım çok güzel bir yuvası olur. instagramda bol bol ilan açın, etiket yapın hikayelerde , petlebide de her gün ilanını yenileyin ki ön tarafa düşsün.

simbakedi
simbakedi

136198

insanlar saglikli sokak kedisi kabul etmiyorken boylelerinin sansi cok dusuk maalesef :( anca cins olmasi lazim bazilari icin

esmadilsu
esmadilsu

2795

üst

Ozlemsrbs
Ozlemsrbs

851

Sahiplendirme ilanınızı Sahibinden.com üzerinden de yayınlamanızı tavsiye ederim. Aslına bakarsanız orada Sahiplendirme ilanları petlebiye göre daha hızlı yanıt alıyor. Benim de şuan sokaktan eve aldığım kör bir
yavru kedim var. Ayrıca yetişkin bir kedim daha var inanın ikisini ayırt etmek zor. Normal bir kediden farklı değiller. Umarım kısa zamanda olumlu dönüşler alırsınız.

ebrardogan
ebrardogan

5058

Bakımı zor ve yeterli zaman yok. belki veterinere veya barınağa götürebilirsiniz. orada daha iyi bakılır ona

6_zeytin
6_zeytin

16370

Instagramda kör yavru kediye sahip onlarca insan var onlara bakabilirsiniz goren kediden farki yok.

6_zeytin
6_zeytin

16370

Goren kediden farki yoku ben soylemiyorum ki kör kedi çocuğu olanlar söylüyor bu yavrucak hala sokakta annesini bırakmadı annesi hırçın bir kedi annesinden her şeyi öğrendi gözlerine rağmen bakalim önümüzdeki günlerde ne kadar görme şansı var onun için veterinere götürücez burdaki veteriner başta gözleri kötü olduğu için görme şansı yok dedi ama şuan şansı olabilir.

chromatica
chromatica

3688

bence engelli bir kediye bakmak biraz gayret ister, gören bir kedinin bakımıyla bir tutulmaması lazım. umarım bu güzel yavru en kısa sürede sıcak yuvasını bulur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 616 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR