3 Aylık Kedim Kusuyor

silakarbuzz
silakarbuzz

1988 Puan

Merhabalar benim 3 aylık kedim var geçtiğimiz salı iç dış parazitini oldu ama perşembe günü hem ishal olup hem de beyaz köpük kustu. veterinere götürdük iç parazitinden olabilir dedi bize bir toz verdi mamasına dökmemiz için yaptık dediklerini kusması durdu ama ishali geçmedi. bugünde aynı şekilde beyaz köpük kustu. internetten araştırdım ama çok tatmin edici cevaplar yoktu sizlere sormak istedim.bu arada küçüklüğünden beri yaş mama verilmiş oğlumuza biz kuru mamaya alıştırdık yeni geçti kuru mamaya acaba mama değişikliği de olabilir mi. kustuğu beyaz köpüğün resmini koyuyorum cevap verirseniz sevinirim.


7 CEVAP

Merhaba, durumu nasıl umarım sorun geçmiştir? Ve hangi mamayı kullanıyorsunuz?

yalkuzak
yalkuzak

13555

merhaba, kedilerim yavruyken parazitlerini yaptırdığım hafta böyle sarı köpük kusmuşlardı. veteriner hekim mevsimsel olduğunu söyledi fakat geçmeyince farklı bir veterinere gittik ve parvo(kanlı ishal) çıktılar. yani parazitsel bir durum olabileceği gibi daha tehlikeli bir durum da olabilir. çünkü henüz çok küçük, aşıları yok ve bağışıklığı da oldukça düşük. o yüzden beslenmesine dikkat edin ve sürekli takipte kalın. hekiminiz güven vermiyorsa başka kliniklere de gösterebilirsiniz. aç ve susuz kalmamasına dikkat edin. insallah ciddi bir sey cıkmaz, geçmiş olsun.

dezgicavus
dezgicavus

15653

Üşütme ya da iç parazit kaynaklı olabilir. İç parazit kaynaklı ise devam eder büyük ihtimalle bizde öyle oldu. 3 sefer kustu farklı günlerde. İlk kusma için önemli değil deniyor, takip edin devam ederse veteriner ile görüşün. Geçmiş olsun

ebrardogan
ebrardogan

5058

İç Dış parazit olunca kusma olması gayet normal.

silakarbuzz
silakarbuzz

1988

KaraKediAnnesi Durumu geçti şu an çok iyi veterinerimiz fazla parazitten olabilir dedi ama çok iyi şimdi teşekkür ederiz. Royal Canin yavru kedi maması kullanıyoruz.

silakarbuzz
silakarbuzz

1988

cevabın için teşekkür ederim. umarım ciddi bir şey çıkmaz en yakın zamanda tekrar götüreceğim veterinere teşekkür ederim.

silakarbuzz
silakarbuzz

1988

cevaplarınız için teşekkür ederim en kısa zaman da veterineri ile görüşünceğiz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 284 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR