Uyku Düzeni

Summer2510
Summer2510

964 Puan

Merhaba kedim 4 aylık ona kendim bakıyorum çok iyi idare ediyoruz ancak şu an belli bir uyku düzenimiz yok ya gece 3 veya 4 de kalkıyor ya da sabah 5 veya 6 bu sene 11.sınıf öğrencisi olacağım ve derslerden dolayı onunla beraber bir uyku düzenim olsun istiyorum ona uygun hareket etmek istiyorum yani sorum şu kedilerinize uyku düzeni oluşturduysanız nasıl yaptınız,belli başlı uyguladığınız rutinler var mı varsa nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim :)

3 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Gündüz fazla uyutmamak için yumuşak top iplerle oynatıp koşturuyorum ikisini de gece yatmadan 1 saat önce de aynı şekilde bayağı bir yorucu oyunlar oynatıyorum akşam üstü uykuları geldiğinde ben oyun oynatıyorum ki yoksa sabaha kadar uyumuyorlar uyumadan önce mamasını da yiyor daha sonra uyuyorlar ama her zaman böyle olmayabiliyor ne yazık ki ☺️

Çoğu kedinin belirli bir uyku düzeni yoktur genelde kediler insanlara ayak uydurur. Benim kedi ilk eve geldiğinde gündüzleri uyuyordu geceleri coşuyordu :) ama şimdi bizim düzenimize alıştı gündüzleri beraber oyun oynuyoruz geceleri de uyuyoruz. Sana önerim kedini gündüzleri elinden geldiğince yor ve gece yatmadan hemen önce mamasını ver. Kediler karınları doyduğunda hemen uyuyorlar :)

Summer2510
Summer2510

964

Teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 358 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR