Kedilerimi Hangi Barınağa Bırakabilirim?

Karabocek
Karabocek

1011 Puan

Dün benim sokakta baktığım kedim öldü ve 3 aylık yavruları balkonumda yaşıyolar 4 tane 2 si kız 2 si erkek ben çok üzülüyorum diye annem ve babam başka bir yere bırakacaklarını söyledi hangi barınağa bırakabiliriz istanbulda


16 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136159

barınağa bırakırsanız yine ölürler. sahiplendirebildiklerinizi sahiplendirin bakamayacaksanız. bakabilirseniz de sizle kalsalar daha iyi olur. barınak demek ölüm demek lütfen bırakmayın barınağa.

blue_hpood
blue_hpood

128183

tamam, ben size dönüş yapacağım. lütfen barınağa bırakmayın. size yazacağım.

BerenZ
BerenZ

103523

Bu kadar tatlı yavrular her türlü sahiplendirilir mühim olan güzel ışıkla doğru açıyla fotolarını çekmek. 1 tane koyu kafalı bir yavru koydum ilana 2 gün önce, hemen gitti ve benim insanları yıldıran şartlarıma rağmen. O yüzden SAKIN BARINAĞA BIRAKMAYIN. Koyduğunuz ilanı da 2 günde bir tekrar açın, altlara düşüyor çünkü görülme şansı çok az oluyor. Elinize bir ip alın oyuncak vs yüzlerinin net olduğu güzel fotolar çekin.

blue_hpood
blue_hpood

128183

bırakmayın! ölsünler mi istiyorsunuz? sahiplendirme ilanı açın lütfen. olmadı şehrinizdeki hayvan derneklerine verin. olmadı veterinere bırakın. kedi öldü diye üzülüyorsunuz, diğerlerini de ölüme göndereceksiniz? hangi şehirdeniz?

Karabocek
Karabocek

1011

Tamam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Barınak ölüm demek. Barınak onları orada tutmayacak dağ başına atıcak ya da hastalıktan ölücekler. Hepsi çok güzeller. Üzülünce bir şeylerden kaçmak en kolayı. Elinizden geldiğince bakmalısınız ya da sahiplendirin bir sürü sayfa var sahiplendirme ilanı açan. Onlarla paylaşın. Buradaki herkes üzülüyor ama savaşıyor yaşatmak için.

theyusra
theyusra

16477

sahiplendirme sayfalarına hatta haysev'e ilan açtırmalısınız, haysev'in kitlesi geniş olduğu için yavruların yuva bulması daha kolay oluyor

blue_hpood
blue_hpood

128183

sizin için birkaç sayfaya yazdım. dönüş alırsam bilgilendireceğim.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhabalar. Barinaga birakmayin lutfen, petlebide sahiplendirme ilani acabilirsiniz. 👍 Baska bir site de olur. Size bir tavsiye, kedilerin guzel bir fotografini cekin. Alelacele cekerseniz sahiplendirme ihtimaliniz azalir. Tabii imkaniniz varsa siz bakin, yoksa dedigim gibi iaaka sahiplendirin. Bu arada cok tatlilarrrrr 😍

Karabocek
Karabocek

1011

İstanbuldayım zaten bir kaç defa ilana koydum sahiplenme çıkmadı bakamıyprum oturduğum yerde evimiz küçük kapıda ya köpek boğuyo yada araba eziyo yapacak bişeyim kalmadı bende çok üzülüyorum.

blue_hpood
blue_hpood

128183

tamam, ne kadar süreniz var? ben size yardımcı olacağım.

Karabocek
Karabocek

1011

Ben 20 gün sonra üniversite sınavına gireceğim annem ve babam o zamana kadar bakanileceğimi söylüyor

Karabocek
Karabocek

1011

Ya denedim olmuyor annem ve babam üstüme baskı kuruyor ne yapabilirim

mrcasper
mrcasper

13636

lütfen siz bakın barınakta ölürler

Karabocek
Karabocek

1011

Teşekkür ederim yüsra orayada koyacağım birazdan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 981 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR