İzmir İçi Veteriner Önerisi (Acil)

erkan_eser
erkan_eser

9126 Puan

Merhaba. Zor durumda olan güzeller güzeli bir kedicik için İzmir içi çok çok iyi bir veteriner önerisine ihtiyacımız var. Sokaktan yavruyken sahiplenilen ve ağır bir tedavi sonrası (bulunduğunda çok hastaydı ve ağzının bir kısmının erimesine, dişlerinin dökülmesine neden olan bir enfeksiyon geçirdi) sağlığına kavuşan bir kedicik. Daha sekiz-dokuz aylık bir yavrucak. Sahiplenen kardeşimizden aldığımız bilgiye göre her şey yolunda giderken bir gün uyanır uyanmaz kendi etrafında kontrolsüz bir şekilde dönmeye ve zıplamaya başlamış. Her yere çarpıyormuş, ara ara idrar kaçırıyormuş ve korkudan kuyruğunu kabartıyormuş. İki gün boyunca mamasına ve suyuna dokunmamış, kum kabının yerini bulamamış. Görtürdükleri veteriner, konunun beyinle ilgili (nörolojik) olabileceğini düşünmüş. MR çekmek istemiş ve kedi aids'inden şüphelenmiş. Ancak sahiplenen arkadaşımız, maddi durumu nedeniyle bu testleri yaptırmamış. Bunun üzerine kulak iltihabından şüphelenip kulak damlası (oridermyl) kullanmaya başlamışlar. Çok şükür damla işe yaramış ve ufaklık, mama yiyip su içmeye başlamış ancak muhtemelen bebekliğinde geçirdiği hastalığın izleri nedeniyle refleksleri, koku alma duyusu zayıf; normal kediler gibi atlama, zıplama, koşma, kendini temizleme gibi huyları yok. Bu rahatsızlık sonrası bu belirtiler daha da artmış. Sahiplenen arkadaş çok üzülüyor ve çok sevdiği bu canın bir an önce iyileşmesini istiyor. Maddi durumu da göz önüne alıp deneme yanılma değil, teşhis ve tedavide nokta atış yapacak işinin ehli bir veteriner önerisine ihtiyacımız var. Teşekkürler.

2 CEVAP

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Izmir de vet bilmiyorum ama maddi destek icin instagramdan da ilan veren sayfalarla iletisime gecerek destek alabilirsiniz . umarim her sey iyi gider .

erkan_eser
erkan_eser

9126

Teşekkür ederim ama finansal destek ne kadar olursa olsun, bence önemli olan doğru veterineri bulmak. Önerileri olan varsa çok sevinirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 639 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR