Sokakta Kıskanç Pitbull

nejadekoldas
nejadekoldas

105457 Puan

Evet yanlış görmediniz. Oturduğumuz mahallede pitbull cinsi köpek var fakat yıllardır burada. Allah var benim köpeğimi hiç ısırmadı yanında 2 arkadaşı ile geziyor devamlı toplamda üç köpek geziyorlar.


Ama bu köpek tam bir FELAKET. Ben dişi husky gezdiriyorum fakat daha koklamadan etmeden bir anda benimkini görüyor çıldırmış gibi havlıyor komplekse giriyor kıskançlık ediyor üstelik kendisi ERKEK.


Normalde köpekten korkan biri değilim ama öyle bir havlıyor ki bide koşuyor azıcıkta kilolu insan korkuyor sonuçta o bir pitbul ve sokaklarda psikolojisi iyi değildir.


Lütfen tavsiye verin. Bu köpeğe nasıl davranmalıyım, köpeğimi nasıl sevdirebilirim kendisine, onun yaygarası yüzünden belirli bir yerde köpeğimi gezdirmek zorunda kalıyorum NOLUR AKIL VERİN (tipide aynı aşağıdaki gibi ekledim)


6 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

güvenini kazanmalısınız. büyük ihtimal arkadaşlarıyla beraber orayı sahiplenmişler ve başka bir köpek girince bölgelerini korumak amaçlı böyle davranıyorlar ama eğer güvenini kazanırsanız bölgenize girmenize izin verirler. bir de sosyalleştirilmemiş köpeklerde oluyor bu durum, diğer köpeklere ve insanlara karşı atik oluyorlar. onların yakınından geçerken göz teması kurmamak da işe yarar. bir de köpeğinizin tasması elinizdeyken sizi ve köpeğinizi tanımalarına izin verebilirsiniz eğer imkanınız varsa. sahibi varsa da bir şekilde kısırlaştırmaya ikna edin, bu köpekler zaten saldırgan köpekler değiller ama çok şüpheciler

theyusra
theyusra

16477

@nejadekoldas o zaman dediğim gibi orayı sahiplenmiş güvenini kazanmaktan başka şansınız yok Luna'nın güvenini nasıl kazandıysanız o şekilde davranın :(

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

Ya allah İcin cevap verin

blue_hpood
blue_hpood

128183

köpekler kıskançlık duygusuna kapılmazlar. üstünlük kurmaya çalışıyor olabilir. lütfen kka’dan destek alın. sorunların önüne geçecektir.

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

@theyusra inanır mısınız bilmiyorum ama sorunda tam orada zaten gelip hiçbir şekilde koklamıyor çok tedirgin oluyor bir an önce benimkini kovma derdine düşüyor ve bir kere koklasa herşey çözülücek bunu da biliyorum

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

Köpek kısır bu arada, kulağında kırmızı küpesi var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 520 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR