Kedim Yine Kustu

chromatica
chromatica

3688 Puan

9 aylık kedim şimdi tekrardan kustu, geçen ayda 2 defa kusmuştu. sarı köpük şeklinde kustu bu sefer incelerken yoğun tüy olduğunu fark ettim. ama tüy kusanlar beyaz kusuyor diye biliyorum tüy yüzünden kusmuş olabilir mi?

4 CEVAP

Malt veriyor musunuz? Biraz verdiğiniz miktarı arttırın. Bir de gastirt vb mide hassasiyeti olmuş olabilir veterinerinize rica edin sindirim enzinlerine baksınlar. Mama ne kullanıyorsunuz? Tüy varsa sorun tüy kusmasıdır. Tüy kusanlar beyaz saydam kusar diye birşey yok, tüyü çıkartmaya çalışırken ne var ne yok çıkarır midesi boşsa da su çıkartır köpüklü olabilir.

chromatica
chromatica

3688

.....

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

endişe etmeyin tüy kusmuş benim kedimde böyle ayda 3 kez kusar. Çim tohumu ve toprak aldım ekiyorum onu bayağı rahatlatıyor çok seviyor miğdesinde ki gaz sindirememeye de iyi geliyor.
Birde bozita mamaya geçtim kusması azaldı. Birde miğdeyi üşütmesin dikkat edin.

chromatica
chromatica

3688

@kedililililerle malt daha vermeye başlamadım ama kusmuğunda tüy görünce direkt sipariş verdim. mama olarak advance kullanıyordum ilk başta mama kaynaklı kusuyor sanıyordum o yüzden proplana geçtim ama bu seferde mamayı eskisi kadar iştahlı yemiyor o yüzden eski mamaya döneceğim. yarın veterinere gidip rica edicem umarım bir şeyi yoktur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 201 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79780 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR