Mama İçerikleri Hk.

erkan_eser
erkan_eser

9126 Puan

Merhaba. Satın almayı düşündüğüm alternatif kedi mamalarının içerikleri ile bir araştırma yapıyorum ancak aynı mamanın içeriği hemen her sitede farklı görünüyor. Örneğin aynı ürünün ham protein oranı bir sitede %33 yazarken başka bir sitede %30 olarak belirtilmiş, bir başkasında ise %32. Bir sitede ürünün içindekiler arasında olduğu belirtilen bir vitamin ya da katkı maddesi, aynı ürünün başka bir sitedeki içeriğinde yazmıyor. Bu durumda içerik karşılaştırması yapmak için mutlaka bir pet shop'a gidip pakede göz atmak gerekiyor. E tabii bu da her zaman mümkün olan bir şey değil. Buna istinaden içerik bilgilerinin güvenilir olduğu bir site öneriniz var mıdır?

2 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

İnternet siteleri bu bilgileri genellikle distribütörlerden alıyorlar. Ancak bazen yanlış tercüme edilmiş ürünler, formülü değişmiş olduğu halde eski bilgilerin yazılı olduğu ürünler olabiliyor.
Örneğin Sanabelle'nin içerikleri yanlış tercüme edilmiş. mısır ve arpa olmadığı halde mısır ve arpa yazılı içerikte Türkçesinde. Oysa İngilizcesinde yalnızca rice(pirinç) yazılı.
En iyisi Ezginin de dediği gibi doğrudan üretici firmadan sorgulamak.
Yine de içerikleri en detaylı yazan satış sitesi ******* bence

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Mamaların kendi üretici firmalarının sitesine bakın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 928 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR