7 Aylık Kedim Büyük Tuvaletini Küçük Küçük Eve Yapıyor.

fatmanrs
fatmanrs

221 Puan

7 aylık İran kedim ihlal olduktan sonra şiddeti azaldı ama tam asla geçmiyor. Poposu her zaman kakalı ayaklarına yapışıyor, kuyruğuna yapışıyor. Asla temizlemıyor, dikkat bile etmiyor. Bunları yapmadığı gibi cimcimem geceleri yatağımda uyumaya alışıktı bu sebeple yatağıma da yapıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen deneyimi olan anlatsın.


4 CEVAP

pablopicasso
pablopicasso

117031

Naçizane tavsiyem popo çevresindeki tüylerini kısaltın ki bulaşma en aza insin. Sonra da her kakadan sonra takip edip, havlu kağıdı güzelce ıslatıp şöyle bir silin. Islaklıktan rahatsız olup, totiyi temizlemeye başlayacaktır.


Biraz takip ve emekle çözersiniz. Tüy yumağı başını sevin🥰🥰.

pablopicasso
pablopicasso

117031

İshal olduktan sonra demişsiniz. Belki de hala bağırsak düzeni oturmadığından az az yapıyordur. Veterineriniz ile görüşüp probiyotik takviyesi yada onamı ile kefir vb. tüketmesini sağlayın. Bağırsakları daha çabuk toparlayacaktır.

Bengu1988
Bengu1988

897

Uzun tüylü kedilerde bu kaçınılmaz bir durum, popo çevresindeki tüyleri düzenli aralıklarla kestirebilirsiniz. O zaman kendi de daha rahat temizler. Tuvaleti biraz yumuşak oldu mu ayaklarına, poposuna bulaşıyor bir şekilde. Bazı kedilerde yaş mama verince bu durum oluşuyor. Mümkün olduğunca ishal olmamasına çalışmak lazım.

fatmanrs
fatmanrs

221

Probiyotik kullanmasına rağmen hala geçmedi ve minik kuşum farkında olmadan kaçırıyor kucağımda, yatağımda uyurken vs. İçim gidiyor öyle gördükçe, siliyorum ıslak bir bir havlu kağıtla ama nafile birkaç saat tertemiz kalıyor ardından hurraaa bir daha başlıyor pasaklım benim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 311 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR