Kedim Çok Agresif

vodootrela
vodootrela

3983 Puan

hiçbir hareketim olmamasına rağmen kedim sürekli üzerime sıçrayıp ısırıyor ama oyun ısırması değil bu çom şiddetli ısırmalar. Kedimde davranış bozukluğu gibi bir şey mi var?

3 CEVAP

Benim oğlum 4,5 aylık erkek tekir bir sokak kedisi. Doğduğu gün annesi öldü ve ben sahiplendim. Benimki de aynı durumda. Ve veterinerimiz bu duruma normal dedi. İlerde sakinleşir ve bırakır dedi. Biz veterinere aşıya gittiğimizde bile üç kişi zor zaptediyor o kadar hareketli ve agresif. Veteriner çok sağlıklı bazı kediler böyle oluyor dedi.

Bengu1988
Bengu1988

897

Benim ufak kedim de saçlarımın arasından çıkan tek bir tel, kıyafetteki bir ip parçası, hatta yürürken sallanan pantolon paçasından tutun da en ufak şeylere karşı bile tepki gösteriyor. Yanında bir iş yapmak imkansız. Uyaranlara karşı çok dikkatli oluyor bazı kediler. Diğer kedim yavruyken bile öyle değildi. Biraz da kedinin karakteriyle ilgili sanırım. O isirmalar size şiddetli gelse de onun için oyundur. Kedilerin oyunları avlanma üzerine. Zamanla azalacaktır ben de öyle umuyorum.

Aysen61
Aysen61

2938

Benim kedimde 6-7 ayına kadar öyleydi geceleri gözümü dahi ısırmışlığı var sonra yavaş yavaş sakinleşti şimdi yüzüme bile bakmıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 232 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR