Kedi Kısırlaştırma

aigenc
aigenc

12744 Puan

Merhaba, 8 aylık dişi kedimi biraz sonra kısırlaştırma için götürüp akşam alacağım. Sanırım o zaman narkoz etkisinden çıkmış oluyor. Dün akşam saat 9'da mamasını, 12'de ise suyunu aldım. Şimdi gözümün içine bakıyor mama vermem için. Çok üzülüyorum. Bu konularda çok tecrübesizim önerebileceğiniz bir şey var mı?

1 CEVAP

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

İyiliği için sabretmeniz lazım :) Daha önce çok kez kedi kısırlaştırdım, üç gün önce dişi kedimi kısırlaştırdım hatta. Kusmasını önlemek için mama vermemeniz şart. Sadece kusmayı önlemek için değil aynı zamanda kedinin tuvalet ihtiyacı duyma ihtimalini azaltmanız da önemli. Narkoz haliyle tuvalete gidebilecek durumları olmuyor çünkü.
Akşam almaya gittiğinizde narkoz etkisinden tamamen çıkmış olmayacak. Klinikler kedinin uyanmasını bekliyor, uyandıktan sonra da 4-5 saat gözetim altında tutuyor. Bir sorun olmadığından emin olup size öyle teslim ediyorlar. Siz kedinizi eve getirdiğiniz zaman muhtemelen çok sersem olacak ve önüne mama koysanız bile yemeyecek. Hatta veterineriniz muhtemelen gece 11-12'ye kadar mama vermeyin diye de tavsiye eder muhtemelen.
Dediğim gibi bugün kendinde olmaz muhtemelen, yarın biraz ayılır mama yemeye başlar. Bir sonraki gün de artık normal yaşamına yavaş yavaş dönmeye başlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 160 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR