2 Önemli Sorun Var

Goupe
Goupe

114799 Puan

Merhabalar ilk sorunum kedim kumuna yatıp oyun oynuyor fakat kumun içine gömülüyor ve her tarafı kum oluyor gözüne bile soktuğu oluyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? 2. Sorum kedim çok küçük olduğundan tuvaletinin kapısının altından giriyor ve içeride su içiyor bunun içinde bir öneri istiyorum. Şimdiden teşekkürler :)

7 CEVAP

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Bİz taşı yükselttik

KedimVar
KedimVar

119251

Hahaha :D benim kedim de küçükken aynısını yapıyordu. Her tarafı kum oluyor burun deliklerine bile giriyordu. Ama büyükçe bırakıyorlar böyle yapmayı. Şu an kumun ne olduğunu, ne işe yaradığını anlamaya çalışıyordur. Öğrenince bırakır. Ayrıca tuvaletten su içtiği zaman yüzüne su sıkabilirsiniz. Bir süre sonra öğrenir girmemeyi, içmemeyi. Bizimki de böyleydi. Sonra bir gün tuvaletin içine düştü şapşik :D biz de onu banyo ettirmek zorunda kaldık. Artık zorlasan bile girmez içeri :D Kolay gelsin :))

KedimVar
KedimVar

119251

Büyüdükçe*

Goupe
Goupe

114799

Bizim banyonun gideri yanlış yapılmış sadece giderin yarısı çalışıyor bu yüzden farkında olmadan bazen su taşıp hemen yanında tuvalete giriyor bu yüzden taşı yükseltemeyiz ama altına bi bez koysam olur mu?

Goupe
Goupe

114799

Teşekkür ederim @KedimVar :)

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Her banyodan sonra kuru tutmaya çalışın

KedimVar
KedimVar

119251

Evet bez koymayı deneyin. Ama dikkat edin siz kapıyı açınca kaşla göz arasında girip kapalı kalmasın. Bana olmuştu diyorum kendisi yok sesi geliyor ama nereden? Sonradan fark ettim büyük kedim oturmuş banyonun kapısına bakıyor. Kapıyı bir açtım. Küçük kedim dışarı fırladı. Çok mutluydu dışarı çıktığına uzun süre mırladı :D Önemli değil :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 511 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR