Geçmeyen İshal

ozerumeysa
ozerumeysa

5814 Puan

Arkadaşlar merhaba tekrar ben bu platform çok işime yarıyor cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim iyi ki varsınız. Ben 4 gün önce bir kediye geçici yuva oldum. Aşıları tam, 8 aylık, erkek ve kısır bir sarman. İlgilenen kişi sokaktaki kedi evine bırakmış ancak orada diğer kedilerden dayak yemiş dışlanmıştı bir haftadır aynı ağacın altında duruyordu. Bırakan kişi bir de tıraş ettirmiş o yüzden soğuktan titriyordu. Aşırı yağmur yağmaya başlayınca dayanamadım montuma sarıp ele getirdim. Ancak evde ishal olduğunu fark ettim. Soğuktan olmuştur diye düşündüm haşlanmış patates pirinç haşlanmış tavuk gibi şeyler verdim suyuna şeker ve tuz attım. Ancak 3 gün oldu hala ishali geçmedi. Evde başka bir kedim daha var aynı ortama sokmuyorum ama illa ki birbirinin mama kabından yediği aynı tuvalete girdiği oluyor. Sizce üşütmeden kaynaklı bir ishal kaç güne geçerdi, bulaşıcı bir hastalığı olabilir mi? Bugün veterinere götürmeyi düşünüyorum ama daha önce de ishalden götürdüğüm sokak kedisine her veteriner farklı bir teşhis koymuştu, 500 liraya yakın para harcamama rağmen ishali geçmemişti o yüzden biraz çekimserim. Yorumlarınız bekliyorum.

2 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136288

sokaga terk edildiginde sokakta farkli bir mamayla beslendiyse bu da ishal yapmis olabilir. grip olsa bence baska belirtileri de olurdu. veteriner probiyotik verirse de varsa bagisiklik guclendirici de almanizi oneririm. belki baska bir seye gerek kalmadan iyilesir. siz zaten yine de kedinizle auni ortama sokmayin piresi vardir belki baska bir seyi vardir.

ozerumeysa
ozerumeysa

5814

Dış parazitini yaptım üç gün oldu bir hafta kadar ayrı odalarda tutucam dediğiniz gibi yapıyım o halde kefir içermek iyi gelebilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 257 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR