İç-Dış Parazit Damlası Broadline

Senacesur
Senacesur

1463 Puan

Birkaç gündür parazit damlasıyla ilgili soru sorup duruyorum, tatmin edici bir yanıta ulaşamadım bir türlü. Parazitler ile ilgili farklı sorulara ve yanıtlara bakıyorum internette de satışının olduğuna dair yanıtlar gördüm. Broadline hem iç hem dış parazitlere karşı en etkili ilaçlardanmış. Broadline damlayı nereden alabilirim veteriner klinikleri dışında. Bu damlayı satın alan var ise kaç doz olarak uyguluyor ve ne kadar fiyatı onu da öğrenebilir miyim.

8 CEVAP

Veteriner dışında aldıklarınız hiçbir işe yaramıyor. İç paraziti bırakın dış parazite bile yaramıyor. Yıllar önce 2 adet aldıktan sonra akıllandım daha uyguna gelecek diye daha pahalıya patlıyor çünkü sonunda veterinere gitmek zorunda kalıyorsunuz. Petshop istediği kadar bu bayerin ürünü desin sakın almayın. Hem sğlık açısından da riskleri var yeterli testlerden geçmediği için. Dozu kedinizin durumuna bağlı bazı parazitlere 2 hafta üst üste veya daha uzun yapılabiliyor çünkü yumurtadan çıkma süreci oluyor. Rutinler 2 ayda bir deniyor. Hangi ilacın hangi parazitte işe yaradığını da veteriner bilebilir. Ama bununla ilgili suzionline da bir yazı vardı hangi parazite hangi ilaç iyi gelir diye.

emellkya
emellkya

1091

Merhaba , kedim için her zaman bu damlayı kullanıyorum. Veterinerden temin ediyorum. Tek bir enjektör şeklinde tamamını ensesine sürüyorum. Veteriner dışında bende almadım.

Senacesur
Senacesur

1463

@Ebrugurkaracayir Aslında suzionline daki yazıyı okudum broadline parazit damlası çok etkili bir damlaymış. Bizim gittiğimiz veterinerde bu damla uygulanmıyor ayrıca çok pahalı. Parası mühim değil cidden önemli olan kızımın sağlığı. O yüzden her dozda 140 tl yi çok da etkili olmayan bir damlaya vereceğime daha kaliteli bir ilaca 200 tl veririm. Yapmak istediğim şey bu aslında. İnternet üzerinde çoğu kişinin satın alıp da memnun kaldığı bir site arayışı içerisindeyim. Bildiğim bir ürünü güvenilir bir siteden almak istiyorum aslında. Dediğiniz gibi çoğu yer güvenilir değil o yüzden araştırmaya çalışıyorum hala :/

Senacesur
Senacesur

1463

Bu arada soruma ekleme yapıyorum. Kızım 2 aylık şuanda ve yaklaşık 1 buçuk kilo civarı. Broadline uygun olur mu?

Veteriner dışında aldıklarınız işe yaramaz istediği kadar pahalı olsun. Çünkü yetkileri yok veterinerde yapılan damlaların satışını yapmaya. Brodline güzeldir ama bulamazsanız da güzel ürünler var biz profender kullanıyoruz.

MOGU
MOGU

763

broadline bir ilaçtır ve reçetesiz satılamaz, sadece veteriner hekimler satabilir, internetten satışı yasak, satan varsa hakkında cezai işlem uygulanır, ucuz yollu buldum diye seviniyorsanız büyük ihtimalle sahte ürünle karşı karşıyasınız.

deniznergis
deniznergis

12866

broadline çok etkili ve güzel bir ilaç 150 tl civarı vetten almış evde uygulamıştım ama biraz ağır sanırım uygulamadan sonra 2 gün kedim mala bağlıyor resmen uyumaktan sersemletiyor çok kedimi.

Senacesur
Senacesur

1463

@MOGU Ucuz ya da pahali olmasi onemli degil benim icin. Kizimin sagligi icin en mantikli yolu ariyorum. Zaten ilac bulamadim internette vesaire. Veteriner de ilaci satmiyor sadece damlatiyor. Millet 40 50 tl ye ilac aldim cok etkili bir damla falan diyor. Internetten broadline aldiklarini anlatiyor. Bunun uzerine bende dogru ilaci rn uygun yolla satin almaya calisiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 26405 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80300 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR