Ücretsiz Veteriner

Phoenix3
Phoenix3

18333 Puan

İstanbul Beylikdüzü yakınlarında sokak hayvanlarına ücretsiz bakan bir veteriner var mı bildiğiniz? Sokakta baktığım ve çok kötü durumdan olan 3 yavru kedi var. Yaraları var ishaller ve yaş mama dışında hiçbir şey yemiyorlar. Anneleri de sağlıklı değil ve onlarla ilgilenmiyor. Veterinere götürebilecek durumum yok. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

4 CEVAP

Hilalllllll
Hilalllllll

116629

ben tokat erbaada yaşıyorum bulunduğum yerdeki veterinl er klinikleri sokak hayvanlarına ücretsiz muayne ettiklerini söylediler belki oradada öyledir isterseniz bir sorun geçmiş olsun .

Ozzey
Ozzey

118677

Ben de sokaktakilere bakiyorum. Kucukken ishal oluyorlar havalar soguk bu ara. Benimkilerde oluyordu allah rahmet etsin. Hastaliktan kurtardim. Kopekten kurtaramadim. Veteriner bir tanidigim. Gotur getir yapamiyordum o ara. Ayva yapragini kaynat suyunu siringayla icir dedi. Ise yaradi. Oyle cok uzun sure de surmedi ishalleri. Kesti ishali. Uzun sure zarar verir mi bilmiyorum. Ama su ara istanbulda hava hep yagisli yavrular ondan hasta oluyor.

Phoenix3
Phoenix3

18333

Hem çok cılızlar hem de çok ürkekler yakalayamadım hiç çok hızlı koşup saklanıyorlar :( keşke sadece ishal olsa, ayakları bacakları popoları tüysüz ve şişik yerler var kötü haldeler :(

Ozzey
Ozzey

118677

Icme sularina biraz koyabilirsiniz. Diger sorunlara birsey diyemiyorum ne yazik ki. veterinerin gormesi lazim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 303 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR