Uzun Tüylü Kedilerde Biotin Takviyesi

Ebrugolbasi
Ebrugolbasi

986 Puan

Kedim uzun tüylü bir kedi. Tüy sağlığı için kaliteli bir mama kullanıyorum ama yine de tüy dökümü o oranda yine fazla. Biotin ve çinko içeren tabletlere başlamak istiyorum. Sizin de kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa benimle de paylaşırmısınız?

7 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhaba. Öncelikle kedinizi düzenli taramalısınız. Tüy dökümünü büyük ölçüde azaltacaktır. Kullanabileceğiniz takviyelere gelecek olursak, aşağıda belirttiğim ürünler kaliteli ve güvenilir ürünlerdir, bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Umarım yararlı olur. 👉 Gimcat Cheese Biotin Paste (Macun) (Bunu zaten @123Betul123 yazmış) 👉 BIO PetActive DermaCAT (Tablet) 👉 Gimcat Derma Paste (Macun) 👉 Gimcat Skin&Coat Tabs (Tablet) Bunların dışında somon yağı da öneririm. Omega-3 ve Omega-6 kaynağı olduğu için tüylere ve deriye iyi gelecektir. ÖNEMLİ NOT: Hepsini aynı anda kullanmayın! Somon yağıyla saydığım ürünlerden bir tanesinş birlikte kullanabilirsiniz. Umarım yararlı olmuştur. Baya zaman harcadım yazarken, aşağıdan yorumumu ''Patile''meniz beni mutlu eder. 😊 Kediyle kalın. 🐾

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bu yazdıklarım dışında malt macunu kullanmıyorsanız kullanmanızı öneriyorum. Kediniz çok tüy döktüğü için bunları yalar ve midesinde topak oluşumuna neden olabilir. Malt dışkı yoluyla tüyleri atmasını sağlar.

dezgicavus
dezgicavus

15653

Ben bir haftadır mutamin somon yağı kullanıyorum çok fark etti, tavsiye ederim. Ki günlük 2 sıkım diyor kedime çok geliyor ben 1 sıkım kullanıyorum iştahı çok açılmasın kilo almasın diye ona rağmen fark var.

simbakedi
simbakedi

136205

kedinizi yeni sahiplenmiştiniz sanırım 3-4 aylıktı aşırı tüy döküyorsa mama yaramamış olabilir. biotin takviyesi konusunda fikrim yok. ama tüy dökümü çoksa başka şeylerde arayabilirsiniz sorunu. bu arada düzenli taramanız da yardımcı olacaktır.

Gimcat'in cheese biotin paste ürünü var benim kedimin tüy dökümünü azalttı belki sizede faydalı olabilir

Ebrugolbasi
Ebrugolbasi

986

Teşekkür ediyorum herkese. Tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alacağım.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Düzenli olarak tara bio pastice junior al

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 338 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80543 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR