Siz Olsanız Ne Yapardınız

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502 Puan

Arkadaşlar iki kedim var ikisi de yüksek sesten eve gelen misafirden en ufak bir değişikliten hemen tedirgin olurlar hatta büyük kedim sürekli stres kaynaklı sağlık sorunları yaşıyor. Evin camlarına ve balkona file ve cam balkon yaptırıyoruz. Bir hafta sonra montaja gelecekler. Sizce bir günlüğüne bir arkadaşın evine mi götürsem, yoksa montaj bitene kadar bir odada mı kalsalar. Hangisi daha az stresli olur karar veremiyorum.

7 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Veterinerinize danışmakta fayda var. Ama ben olsa bir odaya koyardım. Çünkü kedileriniz çok stres oluyor, arkadaşınızın evinde farklı bir ortam olduğu için daha fazla stres olabileceklerini düşünüyorum. Evinizde montajın sesinin en az duyulacağı odaya mamaları, kumlarını vb. koyup kapıyı kapatırdım ben. Bir de veterinerinizle görüşüp sakinleştirici alabilirsiniz. Montajdan önce verirseniz az da olsa kedilerinizi sakinleştirecektir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

dezgicavus
dezgicavus

15653

Saklanabileceğı bir kutu ile en uzak odaya koyardım. En mantıklısı o bence

Zeeelis
Zeeelis

2876

evin bir odasında durması en mantıklısı bizimki usta geldiğinde belli kaçış yerleri var oraya kaçıyor gittikten birsüre sonra çıkıyor ödül maması vs.vererek mutlu olmasını sağlıyorum normale dönüyor :)

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

@dezgicavus Aynen, benim söylediklerimle beraber sizinki de yapılırsa olabilecek en iyi sonuç elde edilecektir. Bol şans! 🐾😁

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

@BanuYuzgec Rica ederiz 💕🌹

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Çok teşekkürler arkadaşlar.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Benim kedimde korkak ama balkonda kalıyor filede Yok bu zamana kadar sorun yaşamadım ama bir odaya kapat ortam sesiz karanlık olsun yanına yem vs herşeyini koy geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 383 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR