Bir Evde 3 Hayvan Kısıtlaması

Meltemmx32
Meltemmx32

4224 Puan

Arkadaşlar bu yasa hakkında ne düşünüyorsunuz 5 kedim var ve duyduğumdan beri huzursuzum böyle saçma bir yasayı çıkarıp insanları kendilerine güldürmeye çok meraklılar bence gerçekten komik bi durum evladımızdan nasıl vazgeçeceğiz 3 tanesi kalsın diğerleri gitsin ne güzel nasıl saçma bir seçim bu !

7 CEVAP

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

10 yıldır her yıl hayvan hakları yasası geliyor sözde. Endişe etmeyin boşuna, gelse bile bu 3 hayvan olayının işleyebileceğini sanmıyorum. Hiçbir mantıksal dayanağı yok. Bir kedi doğum yaptığında 5-6 tane doğuruyor zaten. Kedimiz doğursa, bu yasa yüzünden yavrularını çöpe mi atacağız? Düşünülmeden hazırlanmış bir iş.


Yine de çok takıyorsanız kafanıza, hepsine mikroçip taktırın şimdiden. Bu her ev için max 3 hayvan olayı olur da gerçekten yapılırsa o zaman bu mikroçipler hane ile eşleştirilerek yapılacak. Bu tarz bir düzenleme, yasa vb çıkmadan mikroçip taktırırsanız bence kendinizi garantiye alırsınız

Betulay_
Betulay_

2159

Şu an 11 tane hayvanım var balıkları saymıyorum onlar babamın 4 yavru tavşan sahiplenicek kaldı 7 ve ben bunları ne salabilirim ne verebilirim ne de satabilirim insan yavrusuna bunları yapamaz bu yasaları çıkaranların veya çıkarmaya çalışanların bir gram aklı olmadığı gayet belli.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Bir insan bakabiliyorsa maddi durumu varsa ,ev müsait işe istediği kediye bakar buna kimse karışma hakkı Yok bide bunun yerine satın alma yaşa gelsin bide pesthopcular kapanacak diye yaşa gelecekmiş.

Ozzey
Ozzey

118677

Iyi geceler. Simdilik dusunmeyelim. Yasalar surekli degisiyor zaten. Belki yine degisir. Illa bir sey olursa mecbur sahiplendirirsiniz oyi birilerine. Bakalim ne olacak.

Meltemmx32
Meltemmx32

4224

Aynen öyle gerekirse ikisini saklarım ama asla vermem. Veremem...

Meltemmx32
Meltemmx32

4224

Kedilerimin hepsi kısır ama binada oturuyorum huzursuz ediyor insanı düşüncesi bile

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Dava açabilirsiniz böyle bir yasa geliyorsa offf kime ne ya 5 değil 10 kedi bakar nerelerine batıyor hatta sevap isliyorsun sen

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 312 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR