Probiyotik Önerisi Verir Misiniz?

kedimedisever
kedimedisever

14470 Puan

Kedim dışkısını biraz zor yapıyor. Veterinerimize sordum. Muayeneye getirin biz size verelim probiyotik dediler. Pahalı satıyorlar her şeyi. Sırf muayene ücreti almak için de getirin diyorlar. Önerebileceğiniz probiyotik var mı?

8 CEVAP

Snzlc
Snzlc

17491

Sade kefir içirin (bir çorba kaşığı) ya da gimcatin gastro maltını deneyin.

tyguler
tyguler

124312

ben laktozsuz kefir veriyorum etkisi oluyor.

aysenuroz
aysenuroz

2114

Aynı şekilde ben de laktozsuz kefir veriyorum. Bi de kullandığınız mama da çok tahıllıysa yapamayabiliyolar.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Valla bir veteriner var ınstagram da aynı zamanda evinde de besliyor kediye her gün yağ içiriyor sonuçta o bir veteriner en iyisini ol bilir bence sende yağ içir tuvaletini sindirim için çok iyi olur.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Süt tozu veriyorum birşey olmuyor

Rgms
Rgms

10809

Merhaba, @kedimedisever Kediniz bizimki gibi kefir, yoğurt yemiyorsa zoovital ve viyo reinforces bizde işe yarıyor. Zoovital provital cat bir tık daha önde. Ayrıca organik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı, zeytinyağ ve mutamin somon yağı gibi ürünler de oldukça destekliyor. Bazı veterinerler enterogermina da öneriyor. Ben kediler için özel üretilenlerden daha hızlı sonuç alıyorum. Hem ishalde hem kabızlıkta etkili oluyorlar.

kedimedisever
kedimedisever

14470

Zeytinyağı veriyorum 2 gündür bende balık yağı vs de takviye ediyorum ama hala düzelmedi yaparken baya zorlanıyor ve yaptıktan sonra biraz kan geliyor önerileriniz için teşekkür ederim proplan kitten kullanıyor. Macun vs biraz da onlara bakayım

simbakedi
simbakedi

136205

kedilere genelde ilac verdikleri zaman muayene ucreti alinmiyor. kedim cok hastayken hic muayene ucreti almadilar hic ilac ya da vitamin ucreti alindi. eger surekli muayene ucreti aliniyorsa veterinerinizi degistirme sansiniz varsa degistirin bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 298 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80560 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR