Kedi Kumu Önerisi

Puffy2021
Puffy2021

3531 Puan

Alerjik rinitim var . Bentonit kum kullanıyorum kedimde hem benim kedimin sağlığı açısından kokusuz iyi topaklanan az tozutan kum önerileri verebilir misiniz? Saatlerdir araştırıyorum kafama yatanı bulamadım. Çam peleti alacaktım benlik değil vazgeçtim

19 CEVAP

diablerose
diablerose

119757

vancat

Vancat topaklanma ve koku açısından çok iyi fakat çok tozutuyor maalesef

Puffy2021
Puffy2021

3531

@simbakedi tabiki yazarım. Baya araştırma yapıyorum ama . çünkü kum benim için çok önemli . Astıma çevirdi alerjim kronik maalesef ve kedimde hapsiriyordu. Birde herzaman için kokusuz kum daha iyidir kokulu kumlar kediler içinde hiç iyi değil. Bizler içinde hiç iyi değil. Birde topaklasmasi çok önemli benim için çünkü dağılınca temiz olan kumu da batırıyor . Aynı zamanda kedimin ayağına çok yapisiyordu kullandığım kum resmen patilerinden çıkmadığı için kesmek zorunda kaliyordum tüyünü. Bu o konudada iyimis https://youtu.be/kYaYjAAGF_Q burdan da izleyebilirsiniz gelince yorumlarımi yazarım buraya. Buarada teşekkür ederim yazan herkese.

Geneticist
Geneticist

2080

@simbakedi @puffy2021 o kumu hiç önermiyorum fresh paty kumunu. Hatta burada yazmıştım. Sizin aldığınızla aynı benim aldığımda kokusuz olanı. Ever Clean ile şu şekilde denk çok iyi topaklanıyor ve koku hapsetmesi çok iyi ama şuan kutumun belki yarısını kullanamadım bile. Çünkü sizin istemediğiniz şey aslında aşırı aşırı tozutuyor. Birçok tozutan kum denedim ama böylesi ilk defa oldu. Kürekle alırken bile resmen duman çıkıyordu. Elimde kalanı ancak kum kabı balkondayken zorda kalırsam diye tutuyorum yani düşünün. Hiç tavsiye etmem. Catmania kumu ben de deneyeceğim videoda gördüğüm gibi dökerken toz asla çıkmadı, kullanırken de öyleymiş. fiyatı da uygun denenebilir bence.

Puffy2021
Puffy2021

3531

@geneticist Alla alla bende sevinmiştim aradığım kumu buldum diye. Ozaman iptal ediyorum siparişi catmania alayım videoyu izledim evet fiyat performans ürünü gibi sagolun

mrcasper
mrcasper

13636

feles kullanılabilir toz olarak gayet iyi ama topaklanması ve koku hapsetmesi malesef kötü

Geneticist
Geneticist

2080

Youtube'da bir kullanıcı deneyimleyip paylaşmıştı Catmania aradığınız kum olabilir bir araştırın derim. Yine youtubedan bakabilirsiniz İlayda Öztürk sanırım kanalı kum videoları var.

Biokats eco light aktif karbonlu kullanabilirsiniz. pahalı ama sıfır dagılma, tuvalete atılabilme ve tozutmamasıyla hem size hem kedinize nefes aldırır.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

T.tendyolda vancat 20 kg 55₺ idi onu al benim aldığım kumu da çok beğendim çay litter mı neydi reflex de güzel di ama kimseye probline önermiyorum çok kötü kum kokusu batsın hiç beğenmedim.

Babayani
Babayani

776

Magicsand var nette baya bı iyi yorum almış .hem fiyat olarak hem performans olarak .bende başka bir marka almıştım onu iptal ettim .bende bakıyorum kum

sultansbutler
sultansbutler

12552

orgakitty bakabilirsiniz çok memnun olan da var, geliştirme aşamasında olduğu için beğenmeyenlerde. deneyip görmeniz gerek.

Siyammm
Siyammm

120334

Pisi pisi

theyusra
theyusra

16477

çok önerilenleri şöyle yazayım ;
1 - reflex (her kutusu beğeniliyor)
2 - biopetactive
3 - jungle aloe veralı
4 - feles
5 - vancat aktif karbonlu (kırmızı paketi aşırı tozutuyor hiç beğenmedim ama gri paket kaliteliymiş)

Palyaco
Palyaco

218519

Tüm kumları tozutuyor hem sizin hem kediniz için iyi deyil cam peteti en iyisi

simbakedi
simbakedi

136159

feles kedi kumu 0 tozutma. ben de onu kullanıyorum. topaklanması da iyi ama çişleri aldıktan sonra kürekte parçalanabiliyor ama kolay temizleniyor. günde 2 kere temizleyip havalandırıyorum + karbonat attım kuma koku sorunu artık 0 diyebilirim. öneririm ben tozsuz olması yönünden özellikle çok memnunum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 778 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR