Bugün O Kediyi Görünce İçim Parçalandı

georgestaub
georgestaub

4725 Puan

Arkadaşlar ayvalıktayım, oturduğum yerde köpek var dedim hem dolaşayım hemde ona mama alayım bir migrosun önüne park ettim ve bunu gördüm o an içim parçalandı, gittim kediye mama aldım malesef işim yok bütçem çok kısıtlı kedinin boğazı kan içinde hatta parçalanmış gibi tüyleri maf olmuş vücudu içeri göçmüş bu yaşıma kadar gerçekte ilk defa böyle bir kedi gördüm, imkanım olsa yalnız kalıyor olsam en iyi veterinere götürüp sahiplenmek isterdim ama elimden malesef sadece mama vermek geliyor :( şimdi bizim oradaki köpeğe mama almaya çalışacam.


tek dileğim o kedi inşallah iyileşir yardım eden olur mu bilmiyorum.


10 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Ne demek tek yapabildiğim şey dua etmek?
Size ücretsiz yapabilecekleriniz sıralanıyor işte. Kocaman adamsınız, küçücük çocuklar bile ellerinden geleni yapmaya çalışıyor bu gibi durumlarda. Bu mudur yani elinizden gelen tek şey?
Belediyenin veterinerine götürüp kapısına bıraksanız bile yeter yani...
En azından bir pansuman yaparlar. Saldırıya uğradığı ortamdan uzaklaşmış olur kedi. Öyle boynu kanlı kanlı küçük bir çocuk görseniz, dua edip olduğu gibi bırakacak mısınız yani? Ne farkı var bunun küçük bir çocuktan?

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Yaaa bunu burda defalarca söylüyoruz belediye veterinerleri bu tip kedileri ücretsiz tedavi ediyor diye o an netten bağlı olduğunuz belediye veterinerini arayıp haber verseydiniz belki bir can kurtulacaktı.Yarına kim öle kim kala :(

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Barınağa götürürseniz onun boynunu tedavi ederler ve aşılarını yaparlar (ücretsiz), kedi iyileştiğinde de sahiplenebilirsiniz.

oztasilares
oztasilares

3870

Yine de götürseydiniz bi sokakta kalmasından iyidir bakarlardı

KedimVar
KedimVar

119251

Barınağa telefon etseydiniz gelip alırlardı belki kediciği. Benim tanıdığım biri de böyle bir kedi bulmuştu. Tam olarak nereyi aradı bilmiyorum ya belediyeyi ya da barınağı. Gelip almışlardı kediciği.

georgestaub
georgestaub

4725

Barınaklarda iyi değil ki, annem korkuyor zaten paşadanda sırf bu yüzden ayrıldım tek başıma kalıyor olsam barınağı araya katmadan veterinere götürürdüm iyileşince alıdım ama malesef bu mümkün değil.


yapabileceğim tek şey dua etmek iyileşir diye.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Havsev ve Facebook taki hayvan sever derneklere mesaj atarsanız yardımcı olabilirler belki

georgestaub
georgestaub

4725

Burada bildiğim tek barınak ayvalık girişinde oraya gittim seneler önce içerde sadece köpek vardı, veteriner nerededir bilmiyorum, kediyi bir daha görür müyüm onuda bilmiyorum çoğu zaman oradan geçiyorum yarın bakacam karşılaşırsam kediyle götürürüm.


bugün bi veteriner bulmaya çalışayım internetten.

georgestaub
georgestaub

4725

poyraz veteriner kliniği buldum şimdi yarın kediyi bulmaya çalışacam inşallah bulurum, bulursam götürecem veterinere.

georgestaub
georgestaub

4725

@Deniz


Bugün tesadüfen gördüm, işin garip tarafı orada yaşlı bir adam vardı oradaki kedileri besliyorlarmış, veteriner kontrolünde dedi ama bana veteriner kontrolünde gibi gelmedi binaların yanında duruyordu birkaç kedi daha vardı ama diğerleri sağlıklıydı bi bu böyle.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 902 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR