İki Tane Scottish Kedim Var İkisi De 2 Aylık Tatile Çıkıcaz Onları Da Götürmeli Miyim ?

Kedilerim iki aylık ve tatile çıkıcaz onları da götürmeli miyim nasıl götürebilirim araba da tuvalet sorunu gibi seyler yaşar mıyım?

6 CEVAP

Rgms
Rgms

10809

@Scottishkardesler Tatile götürülüp kolay adapte olabilecekleri en iyi yaşlarındalar bence. Büyüyünce her şey daha çok zorlaşıyor. Kafese koyarken veterinere giderken zorlanmalar, arabaya binince trip atmalar😂 Küçükken farkındalıkları düşük oluyor.

simbakedi
simbakedi

136202

ne kadar süre gideceksiniz tatile

Findikthecat
Findikthecat

14187

Bence goturmelisiniz. Eger 1-2 gun ise ve hergun bakimini yapabilecek var ise kisa sureli oldugundan dolayi goturmeye gerek olmaz ama 1-2 hafta gidicekseniz mutlaka goturun.Birde profilinize baktim. Kedileriniz scottish fold degil. British shorthair. :)

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

ay en minnoş en kolay seyahat zamanları çok minkler evde asla yalnız bırakmayın. Çiş Pedi var alın kutusuna serin işerler kaka yaparlar petshoplarda satılıyor

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 1 2 hafta gibi bi süre gittik evde bile sıcaktan bunaldıarı içn pet otele bıraktık beni unuttular sandım ama gelince bana sarılıp uyudular 🥺❤ bi ay önce aslında british olduklarını öğrendik 😂 yanii fiyat biraz tuzlu oldu ama rahat bi sekilde geçirdiler 😅😅

@findikthecat biz scottish straight diye biliyoduk ve british çıktılar 😅

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 315 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR