Kedimde Mantar Var Mı ?

Heydilra
Heydilra

358 Puan

Dünden önceki gece hiçbir şeyi olmayan kedimin kafasında dün sabah bir kızarıklık oluşmuştu ve üzerinde benekler vardı. Mantar olduğunu düşünüp veterinere fotoğraf attım. Mantara benziyor ama gelin bir örnek alalım sonra tedaviye başlarız dedi. Fakat daha önce hayvan beslemiş babam kendi kendine geçer eğer kötüleşirse öyle gidelim diye inat ediyor. Normalde karşı çıkardım ama sanki bir günde baya düzelmiş gibi duruyor. (Birinci foto dün sabah ikinci foto bugün sabah) İnternette bazı kedilerde kendi kendine bir haftada geçtiğini okudum fakat bir günde böyle düzelmesini anlayamadım. Bir de maddi sıkıntılardan dolayı aileme hemen ısrar etmek istemiyorum. Sizce düzeliyor mu ? Endişlenmem gereken bir mesele var mı ? ( Normalde de kulaklarının önü seyrek tüylü zaten. Yaza girişte tüy dökerken hep seyreliyor yani fotoğrafdaki dökülen yer sadece kızarıklığın olduğu bölge)


3 CEVAP

Kürden insanları iyileşmiyor diye korkutmayın bunun illaki tedavisi var. Mantar olsa bile güzel bakım ve ilaçlarla iyileşir geçmiş olsun

alabalik32
alabalik32

13406

Aynı benim oğlumunda kaş kısmında oldu. İlk başta mantara benziyor dediler. Ertesi hafta alerji olduğu belli oldu ama vücudunun başka yerlerinde de oluştu.Neye olduğunu hala anlayamadım. Vetimiz somonlu mamayı bırakmamızı söyledi. Sonrasında kremler vs ama halen ara ara başka yerlerinde çokıyor. Mantar kedi sahiplerinede bulaşıyormuş. Bizim 2 ay olacak mantar olsa banada bulaşırdı diye düşünüyorum.

sami_a44
sami_a44

514

mantar. geçmiş olsun benim kedim 2 ayı aşkın süredir mantar ve iyileşmiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82072 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR