Petlebi Fiyat Konusu

End_19
End_19

113832 Puan

Köpeğimin mamalarını petlebiden alıyordum ancak son zamanlarda fiyat olarak diğer sitelere göre Fiyatları Oldukça yüksek. Ama bu bahsettiğim genel olarak yanında bol miktar hediye gönderilen köpek mamalarında geçerli. Tamam yanında hediye veriyor ama ben zaten onları kullanmıyorum sokak hayvanlarına gidiyor.
Eğer yanındaki hediyelerden dolayı böyle fiyatları yüksek tutuyorlarsa yanlış yapıyorlar.

14 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Bende artık burdan almayı bıraktım hergün zam hediye değişim şansımız da yok, sürekli kalp göz sağlığı macunu her ay ne yapayım bunu kaç tüp sokak kedileri ne verdim bırakın bari hediye olayını biz seçelim

simbakedi
simbakedi

136205

ben bu yüzden burdan alışveriş yapmıyorum. hayır kedimin gimcat gastrointestinal paste macununa ihtiyacı yok ama hediye diye ona da ek para veriyorum çok saçma :) a mazon ya da t rendyol sitelerinden yapıyorum genelde alışverişimi. t rendyolda satıcılara ve yüksek yıldızlılara dikkat ediyorum. a mazona güvenim sonsuz :D marka mama da güvenilir sanırım çünkü t rendyoldan aldığım bir mamanın satıcısı oymuş. direkt ordan da alınabilir yani

Evet hediye biz istesek yanına istedigimizi alırız zaten. Bana da gönderdikleri yaş mama kalitesizdi malesef :(

End_19
End_19

113832

Bence seçenekte sunabilirler isteyen hediyeleri alsın istemeyenler için fiyatlarda farklılık yapsınlar

End_19
End_19

113832

Kesinlikle bende mama siparişlerimi buradan vermeyi bıraktım bence artık bu konusa bir düzenlemeye gidilmesi lazım

Mamalar genel olarak sürekli uçuyor ama burada ayrıca pahalılar. Diğer sitelerde 380 TLye bulabileceğim acana burada 420TL üstü. Sırf yanında kıytırık birkaç tane felicia falan veriyorlar diyeyse aradaki farka 4 konserve sheiser alırım. Lüzumsuz.

End_19
End_19

113832

Evet mamalar ithal fiyatlar arttı ama diğer sitelerle burası arasında epey fark var hala fiyat konusunda.

gulgez06
gulgez06

2376

Mamalar çok arttı.

Araştırma-karşılaştırma yapıcaksınız, örneğin o hediyelere ihtiyacınız varsa, normaldeki fiyatları ile diğer siteler ile arasındaki farkı kapatıyorsa yani işinize geliyorsa buradan alın, ben deli gibi araştırıp hesap yapıyorum doğrusu :)) mesela aynı ürün x sitesinde 250 lira diyelim ama burada 300 olsun yanında hediyelerle. Hediyelerin gerçek fiyatları zaten 50 lirayı buluyor ise ve işime yarayacak şeyler ise buradan alıyorum. Değilse diğer yerlerden tabiki.

tyguler
tyguler

124312

ya evet pahalı baya. bence de birçok hediye seçeneği koysunlar biz seçelim.

EcrinEla
EcrinEla

1944

Bence de fiyatlar yüksek

miyav88
miyav88

2771

Bence de fiyatları diğer sitelere göre oranla çok pahalı ben kedime mamayı p et mekandan alıyorum açık mama bölümünden daha uyguna geliyor..

daha bugun m a r ka m a ma dan 71 liraya 240 gr trixie malt aldım. Aynı malt burda 112 tl yanında ödül çıbığı var cünkü. yersen :))

Merto18
Merto18

615

Açık mamalara ne kadar güvenilir bilemiyorum açıkçası. Genel olarak fiyatlar artmış durumda evet çünkü ithal geliyor mamalar. Açık mama satan yerler de fırsattan istifade ucuz mamaları karıştırıyorlar içlerine bir çok kez şahit oldum ve uzun süre açık kaldığından hava alıyor paketler. Burdan aldığım hiç bi mamada sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Mamalar konusunda kafam karıştığı zaman da müşteri hizmetlerini arıyorum bilgilendiriyolar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 683 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR