Yavru Kedi Göz Enfeksiyonu Hakkında Yardım

seldaengz
seldaengz

2035 Puan

Görseldeki kedi bir arkadaşımın bahçede baktığı kedi 2 kardeşi daha var ama bu kedinin gözü daha kızarmış ve biraz küçülmüş gibi enfeksiyon olduğunu düşündüm ne yapabiliriz veterinere gitme şansları biraz zor. Biraz araştırdım çayla mı silmeliler damla vs mi alıp kullanmaları gerekiyor yoksa veteriner şart mı duruyor yardımcı olabilir misiniz?


5 CEVAP

Hilalllllll
Hilalllllll

116629

Teremicem kullana bilirsiniz. Göz kremi çok faydalı 1 haftaya iyileşir gibi ama kesin çay ile silin önce sonra kremi sürün geçmiş olsun

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

Göz enfeksiyonu gibi duruyor. Yavru kedilerde rastlanan bir durum. Gözü çok kötü durmuyor. Çayla geçeceğini düşünüyorum. Papatya çayını pamuğa batırıp silebilirsiniz. Bir kaç gün gözlemleyin eğerki çay fayda etmezse bir veterinere fotoğraf atıp danışabilirsiniz.

demlenmiş çayı pamuğa söküp soğumasını bekleyin sonra yavaşca gözlerinin etrafına sürün düzelecektir, günlük olarak tekrar edin

Dobbyko
Dobbyko

13171

Ilık çayı pamuğa döküp silin güzelce ama aynı pamuğu diğer göze temas ettirmeyin. Eczaneden tobrased damla alın gözü temizledikten sonra günde 3 damla ile başlayın. 2 3 günde düzelir. Duzeldikten sonra damlayı günde 2 ye düşürüp 2 gün daha kullanın.

seldaengz
seldaengz

2035

Çok teşekkür ediyorum 🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR