Köpek Besin Takviyesi

Amerikan cocker cinsi yavru köpeğim var veterinerim diş değiştirirken kefir vermemi önermişti köpeğim çok sevdiği için uzunca bir süre devam ettim hatta biraz ufaktı çok hızlı büyüdü ama ne zaman vermeyi bırakmam gerekir ya da her zaman devam mı etmeliyim siz kefir veriyo musunuz? Not:Parisin boyu benimki kadar oldu neredeyse ☺️ Çocukken bende kefir içseymişim keşke 😂😂


3 CEVAP

PumCatLitter
PumCatLitter

2340

Selamlar :)
Tüyü kadar ömrü olsun, kefir bence artık görevini tamamlamış :)
aslında kefir vermeye devam edebilirsiniz hiç bir sorun yok ancak ev yapımı olsa harika olur ev yapımı da zor olacağı için; dışkı durumna göre haftada iki gün ev yoğurdu verebilirsiniz :)


dışkılaması rahatsa haftada iki gün 2-3 yemek kaşığı kadar ödül olarak verebilisiniz, dışkılamada sıkıntı kabızlık varsa hafta da 4 güne çıkarabilir miktarı da artırabilirsiniz :)
pro
Süt ve süt ürünleri evcil hayvanlarda özellikle probiyotik için çok önemlidir, sindirim sistemini de diş yapısını da kemiklerini de oldukça olumlu etkiler ancak peynir ve süt kısmında dikkatli olmanız gerekir :) fazlası her zaman ishal yapabilir

puglife
puglife

1879

Veteriner köpeğime haftada 1 defa olmak şartıyla yumurtanın beyazından verebileceğimi söyledi, aynen bunu yapıyorum ve hiçbir sorunu da yok çok şükür. Sarısını ayırarak yalnızca beyazını veriyorum.
Bizim yediklerimizden kesinlikle yemesine izin vermiyorum.
Gün içinde 3 öğün besleyip kuru mamasını veriyorum ve iki günde bir akşam öğününde 45 gramı aşmayacak şekilde yaş maması ve kuru mamasını karıştırıp veriyorum.
Eğitimine devam ettiğimiz için itaat eğitimi, tuvalet eğitimi gibi konulardaki doğru davranışlarında da ödül bisküvisi veriyorum yalnızca.
Olması gerektiği kiloda, enerjik ve sağlıklı köpeğim.
Umarım yardımcı olur.

Çok teşekkür ederim kefiri kendim mayalıyorum onu haftada 1-2 veririm artık diye düşünüyordum.
Dışkılamasında sorun yok ne dağılacak gibi sıvı ne de kabız veterinerin tarifine göre :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 318 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81364 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR