Hangi Kumu Kullanıyorsunuz?

Mrmgrss
Mrmgrss

387 Puan

Hangi marka kedi kumunu kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Ve kediniz yavruyken de aynı kumu mu kullanıyordunuz?

8 CEVAP

Sinemsf
Sinemsf

5313

Tüm kumlar neredeyse toz bırakıyor. Topaklanma açısında quik,proline vs. gayet iyi. Kumun kalitesi çokta önemli değil bence 😊

BeyzaDemirtas
BeyzaDemirtas

4927

Natural basted kullanıyorum ben her konuda olabilcek en iyi sonuçları aldım, koku sıfır, topaklanma çok güzel, patilere yapışmıyor, toz yok. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim😊

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Topaklanmayan pelet Orga Kitty kullanıyorum, çok memnunum. Bentonit kullandigim zamanlarda Proline Extra ve Vancat aktif karbonludan cok memnundum. Tozsuz istiyorsanız Feles veya Catmania'ya bakabilirsiniz. 😊

meowhun
meowhun

2565

Şu an Mırmır kullanıyorum hiç memnun değilim çok tozutuyor ve topaklanması 2 3 gün sonra tamamen gidiyor kumun.

Sznyll
Sznyll

17745

Proline, quik, lindocat ve vancat aktif karbonlu kullandım. Bazılarını tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla yorum yapacağım.
Proline topaklanması iyiydi tozuması orta koku hapsetmeside ortaydı tavsiye edebilirim. Fiyat normal 10 litresini 30 liraya almıştım.
Quik topaklanma ve koku hapsetme iyiydi ancak çok tozuyordu. Kapalı tuvalet kullanıyorsa kediniz tavsiye etmem ama açık tuvaletse tercih edilebilir. Fiyatı bence özelliklrrine göre pahalıydı 5 litresini 25 liraya gibi bir fiyata almıştım.
Lindocat kullandıklarım arasında en iyi olandı topaklanma ve koku iyiydi tozumada çok azdı. Fiyat açısındanda ucuzdu. 10 litresini 25 liraya almıştım.
Vancat aktif karbonlu kullandıklarım arasında en kötü olandı. Çok tavsiye eden olduğu için aldım ancak hiç sevmedim. Daha ucuza geliyor diye 2li paketten almıştım ve bitsinde kurtulayım diye can atıyordum. Topaklanması kötüydü koku hapsetmiyordu tozuma çok azdı. Bu kumu kullandığım süre boyunca evdekilerden hep şikayet aldım kedinin kumunu temizle diye. Sürekli olarak temizlediğim halde bu kadar çok koku oluyordu evde. Elerken dağılıyordu dağıldığı içinde kum hızlı bir şekilde kirleniyor ve komple değiştirmek gerekiyor bu da fazla masraf demek. Fiyatıda özellikleri açısında pahalıydı bu kuma bu para verilmemeli bence. 20 litresini 68 liraya almıştım.
Daha bugün mio markasını kullanmaya başladım ancak henüz nasıl olduğunu bilmiyorum. Saydıklarım arasında almanızı tavsiye ettiğim lindocat fiyatıda ucuz.

Renklipati
Renklipati

140193

Lindocat kullanıyorum bebekliğinden beri hiç değiştirmedim

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bu arada soylemeyi unuttum, bentonit kullandigimda MIRMIR'dan cok memnundum, cok toz yapmıyor, kokuyu absorbe etmesi ve topaklanması harika. 😺❤️🐾

Vancat aktif karbon, sanicat sabunlu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 297 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR