Kedi Tarağı Arıyorum

Senacesur
Senacesur

1463 Puan

2 aylik bir kizim var tuyleri kısa. Kesmeden tarayacak canini acitmayacak sık disleri olan aciciligi iyi olan bir tarak ariyorum. Önerilerinizi bekliyorum.


Bu arada bir tarak onerisi gormustum burada normal insan taragi. Onun daha kucuk boyutlusunu bulmustum ama uygun olur mu bilmiyorum gorselini birakiyorum. Buna benzer taragi olup da kendi taragini kullanan var mi? Tavsiye ediyor musunuz, kullanisli olur mu?


4 CEVAP

Senacesur
Senacesur

1463

@nisacar furminator taragin tuyleri kestigini okudum dogru mu? Bir de uclari cok sivri duruyor onlarin.

nisacar
nisacar

1546

Furminator taraklar kısa tüylü kediler için de çok başarılı. O marka olmasına gerek yok tabi. Daha uygun fiyatlı muadilleri de var. Bir de tarak canını acıtır mı sorusuna en iyi yanıt tarağı elinizin üstünde test etmenizdir. Sizin duyduğunuz acıyı aynı şekilde kediniz de duyacaktır.

nisacar
nisacar

1546

Kullanıcıdan kullanıcıya fark var şimdi benimkini kesmiyor derim seninkini keser. Şuraya bir inceleme bırakıyorum dilersen okuyup sen karar ver.
https://www.suzionline.com/kedi/kedilerde-tuy-dokulmesi-nasil-engellenir/

Phoenix3
Phoenix3

18333

Ben furminatör ve bizimkilere benzer tel dişli fırça kullanıyorum orta uzunlukta tüyler için. Furminatör çok sert evet onun için nazikçe bastırmadan taramalısınız canı yanmaması için. Haftada 1 2 defa tararsınız onla normal fırçayla da günlük tararsınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR