Kediyi Belediyeye Kısırlaştırma

Merhaba kedimi kısırlaştırmayı düşünüyorum. Ama maalesef ailem maddi yönden fazla bulduğu için Ankara sincan belediyesi bedavaya kısırlaştırıyor diye oraya verelim diye tutturdu. Sizce belediyeye vermek mantıklı mı

8 CEVAP

syuhel
syuhel

115788

Ev kedisini belediyeler kısırlaştırma icin almiyorlar diye biliyorum .

Patili_1
Patili_1

14399

Belediyelere vermenizi tavsiye etmem ücretsiz yaptıkları için kedinin canını fazla önemsemiyorlar bu arada burada bi kedi sesi duyduk bulamıyoruz kediyi çakal vb kapmış olabilir lütfen dua eder misin başına bişey gelmemiş olsun lütfen şimdiden teşekkür ederim dua ettiysen

psabrk
psabrk

116634

Arkadaşın dediğine katılıyorum önemsemeyebilirler ayrıca sahipli bir kedi belediye kabul etmeyebilirde hadi kabul etti diyelim kulağından ufak bir parça kesiyorlar diye biliyorum ben.
O yüzden imkanınızı birazcık zorlayarak ameliyat ücretini taksitle felan ödeseniz kedinizin sağlığı için daha iyi olacaktır.

Umarım hiç bir şey olmamıştır iyi düşünün iyi olsun

syuhel
syuhel

115788

Ev kedisini belediyeler kısırlaştırma icin almiyorlar diye biliyorum .

Lils
Lils

125528

Ben İzmir/Aliağa belediyesinde yaptırdım. Orada sokak kedilerini kısırlaştıran bir tanıdığım vardı. Daha önce orada operasyon yapılan bir kediyi görünce içim rahatladı. Aşırı bir ilgi olmuyor ama veteriner çok güzel yaptı bence ameliyatı. Kulak olayı var maalesef. Küçükte olsa bir parça kesik atılıyor. İlçede oturuyorsanız dişi kedi için 450 lira civarı fiyatlar vardı. Kuzenimin kedisi ile beraber yaptırırsak 350 yi kabuk etmişlerdi.

Bende fakültede kısırlaştırmayı düşünüyorum ama bakalım

simbakedi
simbakedi

136205

hayvan hastanelrri genelde daha ucuza yapiyor oralara bakabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 352 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR