Kedi Tuvalet Eğitimi

sarpyilmaz
sarpyilmaz

4406 Puan

Merhabalar
Yeni bir kedi sahiplendik diyelim daha kolay tuvalet eğitimi kazanması için ne yapılmalıdır,ne yapılmamalıdır çünkü birçok arkadaşım bu konuyu soruyor bir de sizden duyalım dedik :)

5 CEVAP

TarcinBey
TarcinBey

13649

TUVALETI OLUP OLMADIĞINI ANLAYAMAZSINIZ AMA YINE DE OZELLIKLE YERINDE DURMUYOR ISE KUMUNA GOTURUN PATILERINI TUTUN VE KAZITIN KUMU GEREKİRSE YARIM SAAT BEKLEYIN O KUMU ANLAYANA KADAR BI KERE YAPTIKTAN DAHA SONRA DISKISINI BURNUNA DEGDIRIP KUMA SURTUN O ANLAR

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

İç güdülerinde var bu zaten . Sadece kumunun yerini göstermeniz yeterli . Ve onun kum olduğunu anlaması için patilerini sürtün .

Goupe
Goupe

114799

Kuma daha kolay alışabilmesi için bentonit kullanın. Silicaya alışmaları uzun sürüyor. Kumuna sürttüğünüzde zaten anlar ne yapacağını merak etmeyin :)

mia1598
mia1598

2974

Eğer kedi 2 aylik civarinda ise ve bu sürede annesi yanindaysa zaten öğrenmiş olacaktir sadece onu kumuna birkac kere götürmeniz ve patilerini kuma sürmeniz yeterli ilk iki gün onu biraz takip edeceksiniz bir yere tuvaletini yapmaya hazirlanirsa direk kumuna gotururseceksiniz direk alisacaktir ☺

KenanKral
KenanKral

1037

...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 770 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82019 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR