!Fip!

mrcasper
mrcasper

13636 Puan

Kedimi veteriner hekimimize bıraktım 5 gün civarı orda kalıcak kedim uzun süredir hasta karın şişliği iştahsızlık kabızlık ve halsizlik var 300 g civarı kilo kaybı olmuş birsürü yöntem denedik tamamen geçmedi veterinerimiz fip ten şüphelendiğini söyledi gerekli testleri yapıcakmış fip olan kediler 2 3 ay yaşıyor dedi doğru mu tedavisi var mı kedim daha bebek 5. ayına bile girmedi eğer fip ise ne yaparım ben 5 gün nasıl ayrı kalıcam onu bile bilmiyorum bütün fip olan kediler ölüyor mu

3 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Fip mi evlerden irak olsun..Allah esirgesin.Veteriner hekiminize güveniyor musunuz ? Isinde ehildir umarim.
Fip çikarsa kedilerin cok büyük oranini kaybediyoruz maalesef.Ama ilaclarla iyileşenler de olabiliyor.Cokca maliyetli bir süreç ve meşakkatli.Sosyal medyalarda destekleyen insanlar varmiş.Ama önce siz dua edin , iyiliklar , sağlik dileyin.Inşallah çikmaz ..

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

Hastalığın kesin bir tedavi yöntemi yok maalesef. Sadece GS-441424 ilacı ile iyileşme oranının %80’in üzerinde olduğu düşünülüyor. O ilaçlarında 1 şişesinin fiyatı 80-100 € arasında değişiyor.12 hafta boyunca günde 4-6 mg/kg ilaç enjekte edilmesi gerekiyor. Kedimiz fip çıkarsa onun için İnstagram’ dan bağış hesabı açmanızı öneririm. Çok yorucu ve maliyetli bir tedavi. Umarım fip çıkmaz. Başka veterinerlerede göstermenizi tavsiye ederim. Bazı veterinerler tanı koyamayınca hemen fip diyor. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Hilalbwcb
Hilalbwcb

906

Bildiğim kadarıyla 2 çeşit fip var birisi ıslak fip diğeri ise kuru fip eğer ıslak fip olursa daha hızlı ilerliyor kuru fip olursa yavaş ilerliyor bildiğim kadarıyla fip olan kediler 84 doz aşı oluyor ve bu ilaç yurdışından geliyor ve bu ilacın 1 dozu 1400 küsür galiba bide fip olup olmadığını anlamak için fip testi yapıyorlar oda 750 civarı bildiğim kadarıyla cevap verdim inşallah fip değildir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 254 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81661 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR