!!!!Üstün Körü Muayene Edelildi Az Kalsın Ölüyodu !!!!!

melis1881
melis1881

1028 Puan

merhaba, bundan 2 hafta önce kedim tuvaletini yapmada zorlanıyor ve yapamıyordu bundan dolayı vet hekimimi aradım ama şehir dışında olduğundan, evimin yakınından bir klinik aradım , bir yakınımın tavsiyesi üzerine bir kliniğe gittim . Sorunu anlattım ve muayeneye götürdüler ama beni içeri almadılar(yalnış anlamayın benim kendi vet hekimim alıyordu ne de olsa içeride ne olduğunu bilmek hakkımız).5-10 dakika sürmeden geri geldi idrarı gelmediğinden dolayı sadece bana bitkisel içerikli şırıngayla ağıza verilecek bir sıvı(adı kotervın dıet pet food 10 ml'lik bir şişede) verdi ve yarın idrarını yapmadan getirin dedi kısaca gönderildim . Tabi ki işkillendim ve kendi hekimime sordum ve vitamin olduğunu ve bunun bu durumda bir fayda sağlamacağını belirtti . Ben öyle yada böyle hekimimle buluştum ve kızımı verdim. Röntgen, muayene ve kan testleri sonucu hastalığı belirlendi kum yapıyormuş ve 2 gündür kesesi dışkı ve idrarla doluymuş yani sizin anlayacağınız az kalsın ölüyormuş kese yıkandı serum tedavi ve ilaç tedavi gördü , şükürler olsun ki şuan iyi . Ama 1 gün daha beklenemeyecek durumu acil bir canlıya üstün körü bakılması hiç bir şeyin bahanesi olamaz . Nerelere başvurmalıyım lütfen yardım edin*

10 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Iste tam bu yüzden her gün veterinerimize dua ederim.
Allah hepimizi isinde ehil ve gercekten o canlari seven veteriner hekimlerle buluştursun.Çok sevindim doğru tedaviye ulaşmasina.
Sorunuzun cevabindan emin degilim ama her sehrin bir veterinerler odasi var.Belki oraya bildirmelisinizdir.

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Dışkısını yapamıyor dediğinizde kabız olabileceğini düşündüm ama meğer öyle değilmiş.Veteriner seçimini çok iyi yapmak gerekli.Fakat anlamadığım bir şey var.Biz şimdi musluk suyu mu verelim yoksa bizim içtiğimiz sudan mı verelim.

Kum yapıyormuş derken? Kumdan dolayı rahatsızlanmış mı bi tedirgin oldum (çok geçmiş olsun bu arada ):

Kum yapıyormuş derken? Kumdan dolayı rahatsızlanmış mı bi tedirgin oldum (çok geçmiş olsun bu arada ):

melis1881
melis1881

1028

@HisNamelsPanky insanlarda olan böbreklerde ki kum (hatta bebeklerde olur çoğunlukla) , nedeni ise ya biyolojik yada normal bizim içtiğimiz sudan vermemden kaynaklı kediler için ph değeri yüksek yada düşük geliyormuş dolayısıyla musluk suyu içmeleri gerekiyormuş

Musluk suyu mu? ama musluk suyu da çok kireçli

melis1881
melis1881

1028

@Ebrugurkaracayir bende öyle biliyordum bu yüzden bizim içtiğimiz suyu verdik ama ph değeri ya ytüksek yada düşük geliyormuş(tam emin değilim ama ph değeri onlara göre uygun değilmiş)

melis1881
melis1881

1028

@serakrtls , musluk suyu verin ph değeri onlara uygunmuş

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Geçmiş olsun

Snzlc
Snzlc

17502

ben kedime ilk geldiği zamanlarda iki ayrı kaba hem kendi içtiğimiz sudan hem de musluk suyundan koymuştum. musluk suyunu içmeyi tercih etmişti. o yüzden hala musluk suyundan veriyorum. demek ki ph olayından dolayı musluk suyunu daha çok seviyor şimdi anladım. bu arada çok geçmiş olsun. doğru veteriner seçiminin ne denli önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 644 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81535 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR